Ter herinnering aan:

Boaz Fontijn

Boaz Fontijn

Op 20 mei 2022 is Boaz Fontijn helaas overleden.

Wie Boaz een warm hart toedraagt en zijn familie wil condoleren kan onderstaand een bericht aan hen achterlaten. Ook vragen wij u om een mooie herinnering aan Boaz met hen te delen. Van al deze berichten wordt op een later tijdstip een herinneringsboek gemaakt.

62 Condoleances
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lieve familie,

Gecondoleerd met het verlies van Boaz!Wat een verdriet vreselijk dat hij er niet meer is, ik hoorde het vandaag pas.Ben echt helemaal beduusd ervan!!!Ik/wij willen jullie héél véél sterkte toe wensen.
Als ik aan Boaz denk tja dan kan ik echt alleen maar met héél véél blijdschap aan hem terug denken. Wat een bijzondere jonge was hij. Wat hebben wij een hoop lol gehad: samen met Auke naar Jenneke in Frankrijk. Zo vaak bij Karel en hem thuis pannekoeken bakken, films kijken. Met z’n allen na het pluspunt nog ff naar d’n draai. Zomaar de auto pakken en naar Scheveningen rijden. Wat zal hij gemist worden de lieverd, het gaat me aan het hart.
Liefs Arjan en Jabine.

Lieve familie van Boaz,

We wensen jullie heel veel sterkte en troost vanwege het overlijden van Boaz. Wat zullen jullie hem missen. We denken aan jullie en bidden voor jullie.
Ik, Mirjam, heb hele goede herinneringen aan Boaz. Ik was wel een aantal jaren jonger en zat daarom niet bij hem op de jeugdroep in De Regenboog, maar ik herinner me nog goed hoe hij er elke keer weer voor zorgde dat mijn broer, die nieuw was in de jeugdgroep, overal bij betrokken werd. Hij belde hem regelmatig op om het hem uit te nodigen voor een activiteit. Dit vond ik heel bijzonder en deed mijn broer heel goed. Ik heb Boaz in herinnering als een enthausiaste, vriendelijke en sympathieke jongen.

Hartelijke groeten van Urs en Mirjam

Lieve familie van Boaz,

Gecondoleerd met het verlies van Boaz, wat gaan wij hem missen!
Boaz leerde ik (Reinold) kennen via Doorbrekers, in het geluidsteam, via de @Home en later ook als ICT’ers binnen Doorbrekers. Nog veel beter leerde ik Boaz kennen toen bleek dat wij dezelfde hobby (zeg maar passie) hebben en dat was de racefiets. Vele rondjes en kilometers hebben wij samen (zie ook het verhaal van Martijn) gemaakt ongeacht de weersomstandigheden. Boaz was altijd enthousiast en genoot van alle soorten natuur die voorbij kwamen. Stil was het nooit op de fiets, Boaz hield wel van een kletspraatje die prima 3 uur kon duren. 

Een aantal weken nadat Boaz de diagnose kanker had gehoord, kreeg ik precies hetzelfde te horen. Dat was echt heel raar. Ik kreeg een zware operatie en chemokuren. Ondanks Boaz eigen strijd streed hij ook met mij mee. We hadden regelmatig (app) contact en toen het weer kon ging ik weer bij hem op bezoek. We konden ons geloof met elkaar delen. Boaz liet zien wat een sterk en krachtig geloof kan betekenen. 

Elke keer als we weer afscheid namen zeiden we tegen elkaar: de volgende keer weer op de fiets! Helaas is dit moment nooit gekomen, en dat doet pijn. Waarom je nu al moest gaan snappen wij niet, maar ben je nu wel op beste plek waar je kan zijn: bij Jezus!

Wij bedanken Boaz voor alles wat hij in ons leven heeft betekent. De vele mooie herinneringen aan Boaz zullen wij nooit vergeten. We zien je boven weer vriend!

Lieve familie van Boaz,

Hoewel ik Boaz de afgelopen jaren weinig heb gezien kwam het bericht van zijn ziekte vorig jaar behoorlijk hard binnen. Een gezonde sportieve kerel die ineens niet meer gezond blijkt te zijn. Het bracht mij ertoe om het contact weer te leggen, en met hem af te spreken. Mooie momenten waarin we herinneringen ophaalden, maar ook moeilijke waarin hij over zijn lichamelijke lijden sprak. Erg onwerkelijk dat dat gesprek gestopt is.

Mijn herinneringen aan Boaz hebben vooral met sport te maken: volleyballen, voetballen en fietsen. Hij was ook de huisgenoot van mijn broer Karel op de Zonnebloemstraat. Ik kwam vaak langs als ik in Veenendaal was. We hebben toen veel gelachen en domme dingen gedaan.

Hoe mooi zijn de getuigenissen van wie Boaz was, een vriendelijke reus met een hart voor God! Ik wens jullie als familie heel veel sterkte en troost toe in deze periode van rouw en verwerking. En ik hoop dat jullie herinnering aan hem, ondanks de pijn van het verlies, net als bij mij een glimlach brengt op je gezicht!

groet,

Reinier

Boaz en ik hadden af en toe contact sinds we met een groep mannen in 2015 naar Livigno op wintersport gingen. Het afgelopen jaar werd dat door ziekte en omstandigheden wat vaker. We zagen elkaar in de gemeente, maar vaker stuurden we wat langere berichten via WhatsApp.

En wat uit die gesprekken en berichten altijd opsprong, was Boaz’ belangstelling voor anderen, zijn rotsvaste vertrouwen op Jezus, zijn bemoedigende woorden. En ook zijn eerlijkheid als het even minder ging, maar zijn positieve instelling bleef stabiel. Een bewonderenswaardig persoon.

Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon, vader, broer, oom en vriend.

Lieve familie,
Wat een verdriet… Onwerkelijk dat Boaz niet meer hier is. Zijn imposante voorkomen met een brede glimlach en altijd een geïnteresseerd gesprek zullen we missen hier in de buurt. Heel veel sterkte en kracht gewenst. We bidden dat onze Hemelse Vader jullie continu omringt en weer nieuwe kracht geeft! …gelukkig is er de troost dat Boaz het nu het beste heeft van ons allemaal…
Suus en Stef

Lieve familie Fontijn,
Gecondoleerd met het verlies van Boaz. Wij bidden jullie vrede, kracht en troost toe voor de komende tijd.

Lieve familie van Boaz,
Wat was het een bijzondere afscheid’s dienst van Boaz. Prachtige woorden gesproken over wie hij is en was.
Boaz is een voorbeeld voor velen. sterk en krachtig in zijn geloof. Positief en een mooi, liefdevol hart. wat zullen jullie hem missen. Bid voor jullie
heel veel sterkte, kracht, troost, liefde en vrede van onze hemelse Vader!
lieve groet, Bianca

Lieve Boaz…wat een trouwe vriend was jij voor mijn man. Maar ook had jij altijd oog voor mij. Ik weet nog die avond dat ik thuis kwam van een avonddienst en jullie (jij, Marinus en Corné) verdwaasd op de bank zaten omdat Ajax had verloren. De 2 andere mannen hadden niet door dat ik binnen kwam maar jij vroeg (ondanks de teleurstelling) zoals altijd of ik lekker gewerkt had. Ook al de keren dat jij met ons mee at, toonde je altijd interesse in ons. Met aan het eind altijd het compliment over de maaltijd. De foto van jou en Corné tijdens de dienst is hoe ik jullie samen zal herinneren: Genietend van jullie passie voor wielrennen, onder het genot van een ijsje. Bedankt voor de diepe vriendschapsband die je met Corné had. Ik weet zeker dat jullie die band straks weer zullen oppakken. Want ik geloof dat je bij God bent en dat je het nu goed hebt.
Ik ben enorm bemoedigd afgelopen woensdag, en aangespoord om nog meer van Jezus uit te stralen in mijn wereld…zoals jij dat deed Boaz. ADIEU! Tot bij God! ❤

Boaz heeft veel betekend voor me in de tijd (1994) dat we als gezin net terug waren uit het buitenland en ons moesten settelen in Veenendaal. Hij betrok me altijd bij alle activiteiten van de jeugdgroep, nodigde me bij hem thuis uit etc.Ik zal zijn gastvrijheid, vriendelijkheid en warme uitstraling nooit vergeten!

Ik wens jullie als familie heel veel troost en kracht toe in deze moeilijke dagen!

When I think of Boaz I will remember his friendliness, big smile, kind eyes, his love for God!
He would always greet me by name in our neighborhood!
Thank you for a beautiful service!

Praying for you all!

Lieve Boaz, je zult altijd in mijn herinnering blijven, je hebt grote indruk op mij gemaakt, hoe jij met moeilijke dingen omging.

Lieve familie van Boaz,

Ik heb diverse keren met Boaz samengewerkt in projecten bij Infor en hij was altijd opgewekt en zeer behulpzaam. Zo zal ik hem ook blijven herinneren. Heel veel sterkte en Gods troost en nabijheid toegewenst.

Tsja Boaz een neef van mij waar ik in mijn jeugd ook geregeld mee optrok, verjaardagen / logeren etc.. Het is wat onwerkelijk dat een bijna leeftijdsgenoot (ben 4 maanden jonger) er nu niet meer is. Ik hoop dat er nu rust is want wat ik begreep waren de laatste maanden echt een lijdensweg. Ook specifiek sterkte aan zijn zoon Rick die op jonge leeftijd achterblijft gewenst. Groet Marcel

Lieve familie Fontijn,

Met gemengde gevoelens gingen we naar de begrafenis van Boaz.
Wat zijn we gesterkt door jullie woorden.
De woorden waren doorleefd.
Heel erg bedankt dat we deelgenoot mochten zijn hier van.
En zoals Nelie zei, Boaz was een mensenmens.
Zo leerden wij hem kennen toen hij bij ons op Home zat.
Altijd vol interesse.
Wat een zegen om hem te kennen.
Het gemis is groot.
We bidden voor jullie.

Lieve groet,
Willem en Fia Colijn.

Boaz,

Een collega uit duizenden, een maatje en kameraad. Hij leefde zoals Spreuken 17:17 het verwoord: Een echte vriend blijft altijd liefde tonen en is een broeder geboren voor tijden van nood.

In de relatief korte tijd dat ik hem heb mogen meemaken hebbe we veel gedeeld in onze gesprekken. Ook de zwaardere dingen die op onze paden kwamen, maar hij bleef positief en goedlachs hij beurde je dan weer op en het gesprek eindigde dan ook positief zoals hij was.

Hij leefde naar wat hij leerde uit de bijbel en bleef standvastig in zijn geloof.Vaak met wederzijdsrespect gesproken met hem over zowel de overeenkomsten als verschillen die wij had in ons geloof, maar kwam er altijd opneer dat wij samen beter en opgebouwd uit de gesprekken kwamen.
Enne tekst die we samen mooi vonden was mijn noodnummer Psalm 55:22 (sommige bijels 1 vers verschil), maar dat je je lasten bij god moet leggenn en hij zal je steunen. Ook Jesaja 41:10 was een tekst die wij samen deelden.
Boaz was hierin een enorm voorbeeld hij zocht steun en bleef opzien naar god.

Wij zien uit naar de tijd dat Openbaring 21:4 bewaarheid gaat worden: ‘Hij zal elke traan uit hun ogen wissen. De dood zal er niet meer zijn. Er zal geen rouw, geen gehuil en geen pijn meer zijn. De dingen van vroeger zijn voorbij.’

Boaz jij hebt de voortrefffelijk strijd gestreden en volgehouden. Je standvastige geloof zal mij bij bijven en een voorbeeld blijven in mijn leven.

Lieve familie, we denken ana jullie verlies en bidden in deze periode ook voor jullie.

Hans & Lena, Elisjah en Jason

Lieve familie van Boaz,
Gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde vader, zoon, broer, zwager, oom vriend. En zoveel meer wie Boaz was dan deze woorden… Heel veel sterkte Gods liefdevolle nabijheid en kracht bidden we jullie toe voor de komende tijd, de jaren die verdergaan met Boaz in jullie hart, in jullie herinnering, verweven in jullie leven. Totdat jullie hem gaan weerzien bij Jezus. Liefs Ido & Mirjam

Lieve familie van Boaz, Henk en Nely, (schoon)broers en zussen, neven en nichten,
We gaan zijn enthousiasme, vriendelijkheid en altijd een mooie brede glimlach op zijn gezicht missen.
Maar wat een getuigenis laat hij achter. Dat zullen we niet vergeten. We zijn trots dat we hem hebben leren kenne.
We wensen jullie veel kracht en Gods voelbare tegenwoordigheid en vrede toe voor de komende tijd.

Boaz: allereerst vriendelijk! Een grote kerel uit een prachtige familie.
We wensen hen en allen die je zullen missen sterkte en kracht van God; Hij is er bij en jij bij Hem!

Beste familie Fontijn,
Ik heb Boaz leren kennen doordat ik door Rick werd uitgenodigd om na school samen te gamen. Na zijn werkdag kwam je vader thuis, en ik kan mij nog goed herinneren dat hij altijd geïnteresseerd in mij was, hij was blij om te horen dat het goed ging met mij. Hoewel ik Boaz niet vaak sprak, weet ik goed dat hij altijd erg vriendelijk en geïnteresseerd was. Ik wens jullie veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken

Beste familie Fontijn,
Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie Boaz! Veel sterkte in de komende tijd! We wensen jullie in het verdriet Gods rijke troost toe!
Boaz herinneren wij ons als behulpzaam, vriendelijk, rustig en als iemand die positief in het leven stond.
Een hartelijke groet van ons

Lieve familie, Rick, gecondoleerd met het overlijden van Boaz, je vader, jullie zoon, broer, zwager, oom. Boaz was betrokken, altijd vriendelijk. Hij zal gemist worden. Wens jullie heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

Lieve Henk en Nely en Rick en verdere familie,
allereerst gecondoleerd.
We hoorden van Judy van het overlijden van jullie Boaz, Erg zwaar om een geliefd kind te verliezen, waar jullie met elkaar zoveel om gaven. Weet dat waar hij nu is het allerbeste is wat een wedergeboren kind van God kan mee maken, samen oog in oog met zijn Heer Jezus kan genade heerlijker zijn, vrij van alle strijd, moeiten, ziekten en pijn, in volmaakte toestand bij zijn Heer en Heiland. Wat een geweldige troost en zekerheid dit met elkaar te mogen weten en dat we hem eenmaal zullen weerzien, als de Heer ons tot Zich roept of Hij terugkomt in de lucht. Wat een geweldige dienst waarin de Heer de Overwinnaar was en is en altijd zal zijn, door Zijn sterven is de dood verzwolgen in de overwinning. Een dierbare herinnering aan zo’n mooie zoon, vader en broer Boaz en wat een gemis! Lieve Henk en Nely, wij bidden jullie Gods kracht en troost toe in deze komende tijd en hopen jullie een keer te ontmoeten, jullie zwager Bas en Edna Visser.

Lieve familie van Boaz, Rick, Henk & Nelie, broers, zussen.
Gecondoleerd en Gods dichtbijheid.
De avondjes vrijwilligerswerk in de kerk, gestart met een pizza en een goed gesprek gaven een goede vibe!
De vriendschap, de gesprekken, het delen van geloof wat hieruit ontstond, blijft heel waardevol.
Matthijs en Evelien
Samen met de jongens bidden we voor jullie…

Lieve familie en andere naasten, gecondoleerd met het overlijden van Boaz. Zijn brede lach, vriendelijkheid en zijn oprechte betrokkenheid op de Home avonden zal ik nooit vergeten, ze hebben waardevolle herinneringen achtergelaten. Tot weerziens Boaz!
Warme groet, Sanne (Eelco en kids)

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Sanne

Lieve Familie Fontijn en alle aanverwanten, Wat een ontzettend verdrietig moment; om zo vroegtijdig afscheid te moeten nemen van Boaz. Ik heb hem natuurlijk al zo lang niet meer ontmoet, maar van de vele jaren dat ik hem mocht kennen als 1 van de Fontijntjes (bij de Boog, bij het werken in de supermarkt, en gewoon in de buurt) , herinner ik me hem als een goedlachse, vriendelijke, zorgzame jongeman waar ik me altijd bij op mijn gemak voelde. Hij had (heeft!!) een mooi hart!
Ik herinner me specifiek nog een middag dat er op de Zonnebloemstraat pannekoeken werden gebakken en Boaz hield maar niet op; er werd gebakken voor een hongerige groep en hij bleef vrolijk doorgaan. Daarna op de fiets naar het zandgat en voetballen met een volle buik. Goede herinneringen.
En ik weet dat jullie nog heel veel meer mooie herinneringen hebben. Mogen we daar aan vasthouden tot de dag dat we elkaar zullen weerzien! Wat een zalige hoop door Jezus Christus.
Ik bid voor jullie en wens jullie heel veel sterkte. liefs!

Lieve familie, door jullie verhalen heb ik Boaz mogen leren kennen als een krachtige, lieve man, vol van geloof en vertrouwen op zijn Heer.
Een man met een vriendelijk hart en een steun voor de mensen om hem heen.
Ik wil jullie veel sterkte, kracht, liefde en verbondenheid toewensen in dit grote gemis.

Lieve mensen,

Met ontroering hebben wij zojuist de afscheidsdienst van Boaz in de zaal van De Basiliek meegemaakt. Echt heel bijzonder hoe deze dienst door jullie en andere betrokkenen werd ingevuld. Zo liefdevol en daarnaast ook zo’n krachtig getuigenis over hoe de Heer hem al die jaren heeft gevormd en gebruikt in de jaren die hem op aarde toebedeeld waren. We bidden jullie veel kracht, troost, vrede en Gods voortdurende nabijheid toe voor de komende tijd.
 
Fred en Margreeth Steitner

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst

Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht gewenst met het verlies van jullie zoon, broer en vader.

Familie Fontijn,
Via Iddo kende ik Boaz. Hoewel ik Boaz niet vaak heb ontmoet, herinner ik hem als altijd enthousiast en geïnteresseerd.
Gecondoleerd met het verlies van Boaz en veel sterkte!

Lieve familie van Boaz, gecondoleerd met jullie verles. Gelukkig weten we dat deze dood geen punt is, maar een komma. Boaz leeft verder bij Jezus. Het afscheid is tijdelijk. Heel veel sterkte toegewenst.

Fam Fontijn,
Gecondoleerd met het verlies van Boaz! Dit raakt ons allemaal diep van binnen, maar gelukkig mogen we weten dat Boaz nu bij de Vader is.
Veel kracht toegewenst!

Dierbare Familie Fontijn, we willen jullie condoleren met het enorme verlies van en aan Boaz en wensen jullie veel kracht, vertrouwen, sterkte en geloof bij de Begrafenis Vandaag en ook voor de Komende Tijd om dit Gemis te kunnen gaan verwerken en ook wij zullen er zeer betrokken bij blijven. Hartelijke Groet Truus en Theo

Lieve familie Fontijn,

Gecondoleerd met het verlies van Boaz.
Wat een verdriet geeft dat om iemand waar je van houd te moeten missen.
Wij hebben Boaz ontmoet bij doorbrekers , en we vonden hem een vriendelijke en aardige man.
We wensen jullie als familie heel veel sterkte voor de komende tijd .
En we Bidden dat God jullie draagt in deze moeilijke periode die nog komen gaat , en dat God jullie de kracht geeft om verder te gaan.

Want in God is kracht, om te helpen. 2 Kronieken 25:8

Als je voet op andere oever zet en het blijkt de hemel te zijn Als je dan door een hand wordt aangeraakt en het blijkt Gods hand te zijn Als je dan muziek hoort en het blijken engelen te zijn Dan ben je niet heengegaan , maar thuis gekomen.

Ons thuis is bij God we zijn bestemd voor de Hemel.
We zijn hier maar tijdelijk.

We zullen de mensen waar we van houden , en die ons zijn voor gegaan snel weer terug zien , als we zelf ook naar onze Hemelse Vader gaan.
Jezus komt ons spoedig halen.
Daar mogen we naar uit kijken .

En tot die tijd mogen we De Heilige Geest om troost vragen , en om hulp.
Want Hij is een Helper en Trooster.

We Bidden dat God jullie als familie vast houd , en troost met Zijn Liefde en Rust en Vrede !

Ik, ik ben het die jullie troost. Jesaja 51:12

Ik droomde eens en zie
ik liep aan ’t strand bij lage tij.
Ik was daar niet alleen,
want ook de Heer liep aan mijn zij.
We liepen samen het leven door,
en lieten in het zand,
een spoor van stappen; twee aan twee,
de Heer liep aan mijn hand.
Ik stopte en keek achter mij,
en zag mijn levensloop,
in tijden van geluk en vreugde,
van diepe smart en hoop.
Maar als ik het spoor goed bekeek,
zag ik langs heel de baan,
daar waar het juist het moeilijkst was,
maar één paar stappen staan.
Ik zei toen “Heer waarom dan toch?
Juist toen ik U nodig had,
juist toen ik zelf geen uitkomst zag,
op het zwaarste deel van mijn pad..”
De Heer keek toen vol liefde mij aan,
en antwoordde op mijn vragen;
“Mijn lieve kind, toen het moeilijk was,
toen heb ik jou gedragen…”

Gecondoleerd met dit grote verlies.
Ik wens jullie allen kracht en troost van de levende God.
We herinneren ons Boaz als een fijne, warme en altijd voor een ander klaarstaande collega.

Lieve familie Fontijn,
Wat een groot verdriet om Boaz al op zo’n jonge leeftijd te moeten missen. Het raakt ons erg dat zo’n mooi mens is overleden en we leven enorm met jullie mee. We bidden voor jullie!

Lieve familie van Boaz,

Gecondoleerd met het verlies van Boaz. Wij zullen hem echt enorm missen.

Wij hebben Boaz leren kennen via de Connect van Doorbrekers. Hij was een vriendelijke, oprecht geïnteresseerde en meelevende man die altijd voor je klaarstond. In alles vertrouwde hij op God.

Vanwege onze gedeelde passie voor sport wisten we elkaar ook buiten de Connect om al snel te vinden, waardoor ons fietsclubje “Vrienden van 0318” is ontstaan. Vrijwel iedere zaterdag gingen we met elkaar op pad, of de vogels nu van het dak vielen of het vroor. Lekker knallen! dat zei Boaz altijd. Onderweg stoppen, daar deden we niet aan. In 4 à 5 uur heb je genoeg tijd om bij te kletsen. Dan vertelde Boaz hoe hij het weekend ervoor had genoten van het fotograferen samen met Rick en was hij geïnteresseerd hoe het met onze kinderen ging.

Door al die trainingsritjes gingen we steeds verder en sneller, waar Boaz van genoot en trots op was. Wat hebben we gelachen toen er tijdens een toertocht een afsplitsing kwam tussen de 110km en de 170km groep. “Hier splitsen de jongens zich van de echte mannen” schreeuwde Boaz toen gekscherend, niet wetende dat de helft van de groep af zou slaan naar de 110km route.

Toen Boaz zich op een gegeven moment 3 weken na elkaar gedwongen moest afmelden voor het fietsen begonnen we ons zorgen te maken. Het nieuws dat volgde sloeg in als een bom. Teneergeslagen gingen we bij hem op bezoek; met een lach op ons gezicht kwamen we thuis. Zo optimistisch en vastberaden was Boaz. In een van de volgende bezoeken hebben we nog gezellig met een pizza op schoot voetbal zitten kijken. 

Al die mooie herinneringen houden we vast en zullen we nooit vergeten. We zullen Boaz missen. Tot aan die dag. 

Beste familie en overige nabestaanden,
Gecondoleerd met het verlies van Boaz. Ik heb Boaz leren kennen tijdens het fietsen van de Amstel Gold Race in Limburg. Wat een mooie dag hebben we toen gehad. We hadden het daar nog vaak over. Altijd als ik Boaz tegen kwam op het werk was hij belangstellend, vriendelijk en opgewekt. Zo zullen wij hem ook herinneren! Heel veel sterkte en Gods nabijheid voor nu en de komende tijd

Lieve familie van Boaz,

Wij herinneren ons Boaz als een opgeruimde, lange (vooral vanuit ons perspectief 😉 ), rustige man die open stond voor een gesprek, maar niet snel op de voorgrond trad. We leven enorm met jullie mee nu jullie hem hier moeten missen. Weet dat we voor jullie (blijven) bidden. Voor morgen, de dag van herdenken en begraven, bidden we jullie saamhorigheid en mooie momenten toe die ook kracht geven voor de tijd die komen gaat.

Alle familie en vrienden van Boaz, heel veel sterkte gewenst. De zegen, liefde en troost van God gewenst.

Lieve familie van Boaz,
Gecondoleerd met het verlies van Boaz.
Het is triest voor alle nabestaanden, dat Boaz niet meer onder ons is, maar hij is nu in de eeuwigdurende heerlijkheid bij Jezus en voor altijd in de vreugde van zijn Hemelse Vader.
Veel kracht en sterkte wens ik jullie allen toe in de komende periode.

Beste familie en overige nabestaanden,

Gecondoleerd met dit zo grote verlies. Boaz laat ook zo’n grote leegte achter bij Infor. Wij verliezen in hem een zeer gewaardeerde, vriendelijke collega. Hij stond altijd voor iedereen klaar, altijd met een glimlach op zijn gezicht. Ook in de BHV organisatie had hij een grote maar ook zeker een gedreven rol. Hij nam deze werkzaamheden altijd erg serieus. Wij gaan hem missen.

Ik wens jullie sterkte en Gods hulp en zegen toe met de verwerking van dit grote verlies.

Lieve mensen. Wat een groot verdriet hebben jullie te verwerken. Je vader, zoon en broer moeten missen op zo jonge leeftijd. Ons hart huilt met jullie mee. Weet dat we dagelijks voor jullie bidden. Ook morgen als het afscheid definitief zal zijn heel veel sterkte gewenst en de liefdevolle nabijheid van onze hemelse vader.
We hebben Boaz gekend als een vriendelijke jongeman met een hartelijke uitstraling. God zij met jullie!!

Ik heb Boaz afgelopen jaren meegemaakt als een fijne, vriendelijke en zeer behulpzame collega. Altijd vrolijk en in voor een grapje.
Boaz, we zullen je missen!

Ik wens familie en vrienden veel sterkte toe.

Het was 2011, ik was net aangekomen in Nederland, geëmigreerd uit Ierland. Ik kwam in Doorbrekers voor het eerst. Mijn gezin was er nog niet. Ik kende een handjevol mensen en daar stond ik na de dienst, kon amper Nederlands spreken. Boaz liep op mij af, ik ben lang maar hij nog langer. Kale hoofd, dikke glimlach en ontzettend vriendelijk, geïnteresseerd en vol bemoediging. En dat dan op meerdere zondagen, nooit mijn naam vergeten en steeds bemoedigend. Wat een kanjer! Dankbaar voor jouw, ik vergeet je nooit Boaz. Tot weer ziens.

Lieve familie,
Boaz, zo vol vertrouwen! Een mooi mens, lieve vader en kind van de Allerhoogste!
Boaz laat een getuigenis achter van een groot vertrouwen en focus op Jezus. Ondanks zijn situatie.
Wij wensen jullie als familie, en in het bijzonder Rick veel kracht en sterkte toe de komende tijd.
Wij danken God voor wie Boaz was voor jullie, maar ook voor onze gemeente.

Allereerst wil ik de familie van harte condoleren met het verlies van een zoon, broer, vader en oom. Ik wens jullie sterkte, rust en vrede toe in het verwerken van dit verlies. Ook al zijn onze levens in de jaren na ons trouwen uit elkaar gegroeid denk ik regelmatig terug aan de geintjes die we zo’n 25 jaar geleden uithaalden; Tijdens Opwekking zouden we samen koken voor de pluspunt groep waar we mee kampeerden in Biddinghuizen – dus wij een blik hondenvoer door de macaroni gedaan in plaats van de Smac die erin moest… …wat hebben we daar om gelachen – zeker toen we het niet meer hadden en vertelden wat er in de macaroni zat! Ook aan de zaterdagavonden dat we naar de kroeg gingen of met een hele groep film gingen kijken op de Zonnebloemstraat – of nadenken over toneelstukjes voor tijdens een jeugddienst. Zoveel herinneringen. Ik ben dankbaar je gekend te hebben Boaz.

We zijn er stil van… gecondoleerd. Veel sterkte en kracht gewenst

Ik leerde Boaz kennen tijdens de jaarlijkse BHV training. Een grote vriendelijke reus. Groot van postuur en nog groter van hart. Behulpzaam, optimistisch. Zijn aanwezigheid was voelbaar.

Boaz, het ga je goed.