Ter herinnering aan:

Gertjan Janssen

Gertjan Janssen

29-09-1965
26-05-2022

Donderdag 26 mei jl. is Gertjan Janssen helaas veel te vroeg overleden.
Wie Gertjan een warm hart toedraagt en zijn vrouw Jolanda, kinderen Berry en Susan, Marlies en Rik en Dianne en de kleinkinderen Norah, Jiska, Micha, Noémi, Hanne en Niene wil condoleren kan onderstaand een bericht aan hen achterlaten.
Ook vragen wij u onderstaand een herinnering aan Gertjan met ons te delen, want van al deze berichten wordt op een later tijdstip een herinneringsboek gedrukt.

272 Condoleances
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beste Jolanda, kinderen en kleinkinderen,
Woorden schieten tekort.
Heel veel sterkte

Beste Jolanda, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het het verlies van Gertjan. Wat een schok was het om te horen dat onze jeugdvriend van de hei er niet meer is. Voor jullie een nog grotere schok die niet te bevatten is. Wij zullen Gertjan altijd herinneren als een warm, spontaan en soms ondeugend (zeker vroeger) persoon. Ook als schaapscheerder en zeker als de Sinterklaas bij ons in de wijk de Rietkampen. Wat was hij een mooie en goede Sint! Wij wensen jullie heel veel sterkte, herinner al de mooie momenten die jullie hebben! Gert en Jolanda Hoogendoorn

Beste familie, heel veel sterkte en bovenal Gods steun toegewenst met het verwerken van het overlijden van Gertjan.

Recht vanuit het hart wensen wij, Eline, Veerle, Marije, Sabine en ik jullie alle sterkte en kracht toe om dit grote verlies een plaats te geven.

Beste Jolanda en familie, wat een verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht.

Beste Jolanda en familie, gecondoleerd. Heel veel sterkte met dit grote verlies

Beste Jolanda en kinderen, gecondoleerd met het overlijden van Gertjan. Vanmorgen zag ik Marlies zingen op het korenfestival in de kerk. Wat ontzettend knap van haar! Wens jullie heel veel liefde met elkaar. Xx

Lieve Jolanda en familie,
Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte en kracht gewenst met jullie verlies.

Heel veel sterkte met dit zware verlies..niet te bevatten voor jullie dat hij plots er niet meer is..Sterkte en kracht de komende tijd toegewenst, koester de mooie herinneringen van hem deze blijven altijd in jullie hart voortleven.

Heel veel sterkte met dit grote verlies en gat wat hij achter gaat laten. Hoop dat jullie met mooie herinneringen in jullie hart naar hem kunnen kijken over een tijdje

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Gertjan. Wat een gemis nu hij zo plotseling is overleden. Veel sterkte en Gods nabijheid toegewenst namens alle medewerkers van soos “de Vuurtoren”.

Lieve Jolanda en Familie, Een geliefde die zo jong en zo onverwacht uit jullie leven is gehaald is niet te bevatten. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en hoop dat jullie samen de kracht vinden om dit een plekje te geven. Liefs van Nicole Vermeulen

Lieve allemaal,
Het is nog steeds niet te bevatten waar jullie zo onverwacht en in zo’n korte tijd doorheen gaan samen… Onwijs veel sterkte, steun en kracht gewenst!

beste Jolanda en familie. gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit plotselinge gemis.

Laatst bewerkt op 22 dagen geleden door bianca lucassen

Lieve Jolanda en familie,
gecondoleerd met het verlies van Gertjan. Wat een schok was het om te horen dat hij er zo plotseling niet meer was. We wensen jullie veel zegen en sterkte.

Als een donderslag bij heldere hemel komt het bericht binnen, dat GertJan is overleden….huhhh Sinterklaas is niet meer… dit kan niet waar zijn er klopt iets niet…maar het bericht was wel waar kreeg ik door bij navraag bij Marlies.
Wat hebben jullie een rollercoaster van emoties en gevoelens doorgemaakt in een week tijd en als afsluiting de operatie waarmee GertJan voort zal leven in andere lichamen.
Wat hebben we leuke, gezellige en plezierige tijden meegemaakt in november & december en tevens met het schaapscheren in juni.
Je was altijd in voor een grap en een grol.
Deze herinneringen zitten voor mij altijd in mijn hart.
De mooie woorden, de beelden die we tijdens de ceremonie hebben gezien komen echt binnen….de laatste foto met jou als Klaas die ligt te slapen…Slaap zacht lieve Klaas…..

Lieve Jolanda, Berry, Marlies, Dianne heel veel sterkte, warmte, kracht & liefde de komende tijd gewenst
Wat een mooie warme hechte familie zijn jullie te samen.
Koester alle mooie momenten in jullie hart en deze zal blijven stralen!

Lieve Jolanda en familie,

Heel veel sterkte met het plotselinge verlies van jullie man en vader. Wat een groot gemis moet dit zijn. Ik wens jullie veel kracht toe komende tijd.

Lieve Jolanda en familie,
Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van jullie lieve man en zorgzame vader. Wat zal hij ontzettend gemist worden. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.
Heel veel liefs Marieke Vastenhouw

Laatst bewerkt op 23 dagen geleden door Marieke Vastenhouw

Beste Jolanda, Berry en Susan en kinderen, Marlies en Rik en kinderen en Dianne

Gecondoleerd met het overlijden van je man, jullie (schoon)vader en opa
Wat verdrietig dat hij zo plotseling overleed
Veel sterkte om het verlies van Gertjan te dragen

Groet Allert en Christa van Harten

Lieve Jolanda, wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Lieve Jolanda en familie, wat een verdrietig bericht kreeg ik via Mary te horen. Gecondoleerd met dit grote, onverwachte verlies. Ik wens jullie alle sterkte en kracht de komende tijd. Heel veel liefs
Sylvia Wilthuis

Van harte gecondoleerd met het verdrietig velies. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.Ik hope dat al de goede herinneringen het grote verlies kunnen verzachten,

Beste Jolanda en familie, gecondoleerd en veel sterkte gewenst!

Heel veel sterkte gewenst bij dit enorme verlies!

Beste families Janssen en Scheffer, lieve Marlies en Rik,
Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare man, vader, opa en schoonzoon.
Wat jammer dat jullie op zo’n jonge leeftijd al plotseling afscheid van hem moesten nemen.
We wensen jullie van harte Gods kracht en nabijheid toe voor de toekomst.
Fijn dat we de ontroerende afscheidsdienst konden bijwonen.
Hartelijke groet, Dick en Hanny

Beste Jolanda en familie, gecondoleerd met verlies van Gertjan veel sterkte.

Beste Jolanda en familie gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

Beste familie, heel veel sterkte met het plotselinge verlies van Gertjan.

Laatst bewerkt op 24 dagen geleden door Björn Verhoeff

Beste Jolanda en familie, sterkte in deze verdrietige tijd. We denken aan jullie.

Beste Jolanda, Heel veel sterkte met dit verdrietige nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte

Lieve Jolanda, wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Lieve Jolanda en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte !!

Lieve Jolanda en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte!
Hartelijke groet, Jolanda Streef

Lieve Jolanda en familie, ongelooflijk wat een verdriet. Heel veel sterkte. Hartelijke groet Anita vd Staaij

Beste familie Jansen, gecondoleerd met het verlies van Gertjan. Ik wens jullie veel sterkte om dit een plek te geven. Hartelijke groet, Martijn van Zanten (AS Watson)

Lieve Jolanda en familie, heel veel sterkte gewenst. Groet, Thomas Smith (collega AS Watson).

Beste Familie Janssen, Gecondoleerd met jullie enorme plotselinge verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte en we denken aan jullie.

Beste familie Janssen. Gertjan stond voor mij synoniem aan onze gezamelijke scheerdersfeesten. Zijn gezelligheid, kunde zullen zeker gemist worden. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit enorme verlies te verwerken.

Lieve Jolanda, kinderen, familie,
Wat een waardige dienst en prachtig gezongen in de kerk. We zullen Gertjan altijd blijven herinneren als DE scheerder van de onze schaapskudde, daar waar hij opgroeide als scheerder, de buurjongen waar Henk (en zijn broers) vroeger mee speelde, Gertjan die altijd vrolijk was en voor iedereen een vriendelijk woord had, die menigeen het scheerdersvak heeft geleerd, die als enige ‘mijn Tommie’ mocht scheren, wat zullen we hem missen. Maar wat zullen jullie hem missen!!!! Wij wensen jullie heel veel sterkte toe. Het zijn de herinneringen die blijven. Bij jullie, bij ons, bij heel veel mensen, want wat was hij geliefd.

Beste familie van Gertjan,

Gecondoleerd. Hier zijn geen woorden voor, veel te jong. Koester de mooie herinneringen die jullie hebben.. Heel veel sterkte gewenst nu, maar zeker ook in de toekomst.

Groet,
Harriëtte (FC collega)

Lieve Jolanda en familie, gecondoleerd!
Wat een vreselijk gemis!
Als mede-scheerder draag ik mooie herinneringen aan Gertjan mee; zijn vriendelijkheid, humor, vakbekwaamheid, hulpvaardigheid en inzet……
Heel veel sterkte toegewenst en moge God jullie troosten 2Kor.1:3,4
Hartelijke groet,
Rob Kuijpers

gecondoleerd met het overlijden van Gertjan, 2 keer per jaar kwam hij bij ons op de kinderboerderij om de schapen te scheren, altijd op zijn fiets en met een grijs op zijn gezicht. de schapen werden rustig en vakkundig geschoren daarna altijd nog een drankje en een praatje. wat zal ik dat, en jou ook vooral missen.
Jolanda, Berry, Susan, Marlies, Rik en Dianne veel sterkte.

Lieve Jolanda, Berry en Susan, Marlies en Rik, Dianne en kleinkinderen,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader/schoonvader en opa..
Wij zullen Gertjan altijd blijven herinneren als een goedlachse, vriendelijke, humoristische ‘verenigingsman’ met een groot hart.
Ook de bezoekjes die hij als sint (met pieten) bij ons of familie thuis bracht zullen wij nooit vergeten.
Wij wensen jullie Gods liefde, kracht en nabijheid voor elke dag toe om dit grote verlies te dragen/een plekje te geven…

Beste familie,
Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.

Beste familie,
Wat ontzettend verdrietig en moeilijk dat Gertjan er ineens niet meer is. We herinneren ons Gertjan als een lieve, zorgzame familieman en een gezellige buurman. Na een rondje met jullie hondjes was er vaak tijd voor een gezellig praatje. Heel veel sterkte toegewenst met dit grote gemis voor nu en voor de toekomst!

Lieve Jolanda en familie,

Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie dierbare!
Wij zijn in gedachten bij jullie!

Beste familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Gertjan was een vriendelijke, goedlachse en positieve man en altijd in voor een praatje.
Hij zal bij veel mensen een grote leegte achterlaten.
Heel veel sterkte.

Lieve Jolanda en familie, heel veel sterkte met dit grote verlies. Koester de mooie herinneringen

Lieve Jolanda en familie
Gecondoleerd met het verlies van Gertjan
Veel sterkte gewenst

Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ook wij zullen hem zeker blijven missen. Een man met een grote lach