15 december 2020

Vandaag, 15 december 2020 is de heer Marten Hulst, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, oud-burgemeester en ereburger van de gemeente Renswoude, plotseling overleden.
Een officieel condoleancemoment is door de huidige maatregelen helaas niet mogelijk, maar wie hem een warm hart toedraagt en zijn vrouw Riane, dochters en schoonzoons, Carine en Marijn en Margot en Gabri, de kleinkinderen en zijn zus wil condoleren, kan onderstaand een bericht aan hen achterlaten.


Marten Hulst

Condoleance


 1. Pieter & Jeanette Korver schreef:

  Lieve Riane en familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie echtgenoot, vader en opa!
  Wij zullen Marten blijven herinneren als een bevlogen burgemeester maar ook als een enthousiaste toeschouwer langs de baan!
  Riane, we wensen jou en je familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

  Pieter & Jeanette Korver

 2. Joop en Fien Verdam schreef:

  Beste familie Hulst,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van echtgenoot, vader en opa.
  Wij wensen jullie veel sterkte toe!

  Hartelijke groeten,
  Joop en Fien Verdam

 3. Rob en Ria van de Bor schreef:

  Lieve Riane en familie
  Op deze wijze sturen wijk van meeleven. Er zijn alleen maar goede herinneringen. Marten was een echt “mensen” mens, een bemiddelaar en altijd bereid tot een compromis. Samen waren jullie altijd belangstellend. Ook op politieniveau was de samenwerking meer dan prettig! En dan nog de gedeelde interesse en verwondering in de natuur. Marten is nu vast op een mooie plek, omgeven door bomen, bloemen en vogels en prachtige luchten. Daar waar alleen nog maar vrede is.
  De mooie herinneringen vormen lichtpuntjes en die geven troost bij dit intense gemis.
  Rob en Ria van de Bor

 4. Didi Dorrestijn schreef:

  Lieve Riane, Carine en Margot,

  Van harte gecondoleerd met het overleden van echtgenoot en vader. Wij hebben op veel manieren herinneringen aan hem. Als burgemeester, vader van ‘collega’s’ Carine en Margot, burgemeester in de tijd dat ik raadslid was – altijd zo zorgzaam en vriendelijk -, als oud-burgemeester betrokken bij alles wat er gebeurde. Als Marten iets vond, bracht hij dat diplomatiek, vriendelijk èn duidelijk. Wij wensen jullie toe dat jullie het grote gemis een plek kunnen geven. Hartelijke groeten, Johan en Didi Dorrestijn

 5. Bart Klopper schreef:

  Lieve Ria, Carine en Margot,

  van harte gecondoleerd met Marten, oom Marten. Samen met mijn zussen heb ik de afscheidsdienst hier bij mij thuis bijgewoond. Ik ben heel blij dat die mogelijkheid geboden werd. Best vreemd dat we tijdens de dienst openlijk al goede herinneringen aan Marten konden delen terwijl jullie daar in stilte hetzelfde beleefden. Ik ben blij dat ik afgelopen zomer nog met mama op de Vendelier ben geweest en Marten nog goedlachs heb kunnen meemaken. Druk, druk met het opruimen van zijn werkkamer en enthousiast vertellend over een kolonie roeken in de grote beuken bij de kerk.
  Wens jullie sterkte de komende tijd en ik kom gauw, een een nieuw jaar, met mama weer naar Renswoude.

  Liefs, neef Bart

 6. Els de Haan-Pinkster schreef:

  Beste familie Hulst,
  Bij deze gecondoleerd met het overlijden van uw man. Wij hebben goede herinneringen aan Marten. Ooit volgde hij een vogelcursus bij mij man. In de periode dat ik op basisschool De Driest werkte waren de contacten altijd heel hartelijk. Altijd was hij warm en belangstellend naar de dingen waar we mee bezig waren. We wensen u en de uwen alle sterkte bij het verwerken van dit verlies.
  Hartelijke groeten,
  Els en Nico de Haan.

 7. Jan van Steenbergen schreef:

  Ha Rianne,
  Van Harte Gecondoleerd met het overlijden van Marten. Ook de kinderen en kleinkinderen gecondoleerd.
  Ik begrijp dat het overlijden plotseling was. Dat maakt het dubbel moeilijk omdat er wellicht geen afscheid was.
  Ik weet noch dat mijn vriendin bij Marten in zijn kantoor waren om te pleiten voor een woning in Renswoude. Veel kon hij niet voor ons betekenen maar de ontvangst bleef ons bij.
  Nu alleen verder en ook al heb je kinderen en kleinkinderen voor je gevoel ben je alleen. Ik weet er alles van.
  Fijn dat het een goed afscheid was ondanks de omstandigheden. Ik wens je veel kracht en sterkte voor de komende weken, maanden, jaren.
  Hartelijke Groet.

 8. Nel en Betting Kroese schreef:

  In “De Woudenberger” lazen we het overlijdensbericht van oud-burgemeester Hulst. Dat riep bij ons herinneringen op aan de tijd dat wij als wethouder van de gemeente Woudenberg en als directeur van de
  Rabobank met hem hebben samengewerkt. Hij was een vriendelijk en empathisch mens en een echte burgemeester. Wij wensen zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen kracht toe om dit verlies te verwerken. Moge het Licht van Kerst jullie levensweg blijven beschijnen.

 9. Bas Admiraal schreef:

  Lieve Rianne.
  Wat een warm en waardig afscheid voor Marten.
  Persoonlijk zal ik hem herinneren als een echte burgervader:rustig, oog voor een ieder en verbindend.
  We hadden je graag even gesproken na de begrafenis, maar dat was helaas niet mogelijk.
  We wensen je heel veel sterkte in deze donkere tijd.
  Bas en Jacqueline Admiraal – Drunen.

 10. Ria Vink schreef:

  Lieve Riane,

  Heel veel sterkte met dit grote verlies
  Koester de mooie momenten
  Een meelevende groet van

  Ria Vink en Eddie Wuck

 11. Loes Raatgever-van Rosmalen schreef:

  Lieve Ria en familie,
  Via livestream heb ik de ceremonie gevold. Wat een warm afscheid. En inderdaad wat er gezegd werd, “Marten overleden, zo’n vriendelijk en aardige man”, was ook het eerste wat in me opkwam toen ons ma, Mieke van Rosmalen, ons het trieste bericht vertelde. De contacten die we hebben gehad heb ik ook ervaren als warm, vriendelijk en liefdevol. Hopelijk is de onvermijdelijke leegte te vullen met mooie herinneringen.
  Heel, heel veel sterkte toegewenst.
  Lieve groet
  Loes Raatgever- van Rosmalen

 12. Daniel en Dolinda Buchwald schreef:

  Wij willen jullie condoleren met het verlies van Martin. Wat een verdrietig nieuws. Het zal een groot gemis zijn voor jullie, maar de fijne herinneringen zullen zeker blijven! Via de livestream de mooie afscheidsdienst gevolgd.
  Wij wensen jullie veel sterkte toe, nu en in de toekomst.

 13. Hugo en Barbara Schorer schreef:

  Lieve Riane,

  Marten was voor mij een grote steun, zeker in de beginjaren als zijn opvolger als burgemeester van Renswoude. Nooit deed ik tevergeefs een beroep op hem. Indrukwekkend was zijn kennis van wat er gedurende zijn lange tijd als burgemeester gebeurd was in de gemeente. Hij liet mij ook graag kennisnemen van zijn grote verzameling krantenknipsels over het dorp. Tegelijkertijd stelde hij zich zeer bescheiden op en liet mij als zijn opvolger alle ruimte. Misschien was wel zijn grootste verdienste dat hij door zijn integere en vriendelijke optreden gedurende zijn burgemeesterschap een zeer positieve invloed heeft gehad op de dorpsgemeenschap van Renswoude, en daar kon ik op voortbouwen. Na mijn vertrek hadden wij jaarlijks onze oud-collegebijeenkomsten, waardevolle momenten van vriendschap! Met al die herinneringen zullen we aan hem blijven denken.
  Een lieve groet van Hugo en Barbara Schorer

 14. Marga Hoonhout-van Rosmalen schreef:

  Lieve Ria en familie,
  Zojuist hebben ma, Wim en ik de afscheidsbijeenkomst van Marten bijgewoond via de livestream. Wat hebben jullie passend stilgestaan bij Martens leven, zijn sterkste eigenschappen naar boven halend.
  Wij wensen je toe, dat je ondanks het verdriet, het enorme gemis en de stilte die zich onvermijdelijk zal aandienen toch vooral de vele mooie herinneringen aan en met Marten kunt blijven koesteren.
  Want inderdaad: Liefde blijft.
  Lieve groet,
  Mieke van Rosmalen
  Wim van Rosmalen
  Marga Hoonhout-van Rosmalen

 15. Martin en Alda Bosman schreef:

  Lieve Ria en familie,
  Van Marijn en Carine hoorde wij van het overlijden van Marten. Fijn en ook verdrietig om dit afscheid via een live verbinding te mogen meemaken. Een vriendelijke lieve man, zo herinneren wij de vader van Carine. Wij wensen Ria en de familie sterkte in deze moeilijke tijd.

 16. Sibrecht van Schaaik schreef:

  Wij bewaren goede en warme herinneringen aan Marten. Hij was een zeer aimabel persoon. Wij wensen Ria en familie veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

  Gerdien en Sibrecht van Schaaik

 17. Irene en Ben Bruijnes schreef:

  Beste Familie Hulst, Namens mijn vrouw Irene en mij willen we u allen van harte condoleren met het overlijden van uw man, vader en opa. Wij zijn kinderen van Gerrit Koele en hebben warme contacten met zijn in Nunspeet.
  We hebben de afscheidsdienst via livestream gevolgd en kenmerkend was daar in zijn liefde en vriendelijkheid. Mag dat de herinnering zijn in de komende tijd. We wensen u dat toe en veel sterkte.

 18. Pieter-Jan de Vries schreef:

  Lieve Ria, Carine en Margot, mannen en kleinkinderen,

  Jammer genoeg konden er maar weinigen aanwezig zijn bij Martens afscheidsdienst. Op afstand kon ik deze volgen en ik was geroerd door de liefdevolle manier waarop jullie, samen, Marten in herinnering hebben gebracht.

  Tot gauw,

  Pieter-Jan

 19. Bram de Vries schreef:

  Lieve Ria, Carine en Margot,
  wat een onverwacht en verdrietig bericht, van harte gecondoleerd. Ik zou jullie graag persoonlijk spreken, maar begrijp dat dat nu niet goed mogelijk is. Op afstand zal ik er bij de afscheidsdienst wel bij zijn, mooi dat die mogelijkheid er is. Sterkte de komende tijd en ik hoop jullie binnenkort ’s op te zoeken wanneer dat jullie schikt.
  Liefs, Bram

 20. Dirven schreef:

  Hele warme herinneringen blijven voortbestaan: Marten heeft ons getrouwd, had een toespraak bij het 25-jarig bestaan van de huisartsenpraktijk, sprak Jos toe bij diens promotie, was bij de opening vanGezondheidscentrum “ de Taets” en bij ons afscheid bij het stoppen van de praktijk; kortom als een rode draad verweven met ons leven! Riane, (klein) kinderen veel sterkte komende tijd toegewenst! Jos en Pauline Dirven-Meijer

 21. Hedwig Baars schreef:

  Geheel onverwacht dit bericht ontvangen.
  Wij wensen de familie veel sterkte met het verlies in deze toch al moeilijke tijden,

  Bernadette & Hedwig

 22. Gerrit J. H. ten Cate schreef:

  Met schrik en ontroering ontvingen wij het bericht dat de “mus” Marten weg gevlogen is om niet weer te keren.
  Met gevoelens van dankbaarheid gedenken we hem, die we “onze vriend” mochten noemen.
  Veel strekte wensen we Riane, de kinderen en zijn zus bij dit verlies.
  Truus en Gerrit ten Cate

 23. Wim en Coby Houdijk schreef:

  Onze eerste persoonlijke ontmoeting met u was op onze trouwdag in 1977,
  u was onze trouwambtenaar.
  Met een persoonlijke en vrolijke speech over de Ouwedijk en het Nijeland heeft u ons in de burgerlijke echt verbonden.
  Dit zullen we natuurlijk nooit vergeten.
  Onze oprechte deelneming aan mevrouw Hulst, kinderen, kleinkinderen en verdere familie.
  Veel sterkte en kracht met dit plotselinge verlies.
  Wim Houdijk en Coby Houdijk-Nijland

 24. J. & S. de Kreuk - ten Have schreef:

  Droevig nieuws van het plotseling overlijden van Marten Hulst. Wij kennen hem als betrokken en enthousiast directeur van de Stichting Kamp- en Reiswerk VCJC sinds 1968.
  Gezien de huidige Covid19 – omstandigheden zullen wij de uitnodiging om afscheidsdienst persoonlijk bij te wonen niet volgen. Wij zullen dat online doen
  Wij wensen Ria en de overige familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode
  Jan en Siska

 25. w.j.hartman-Lookman schreef:

  Lieve Ria en Kinderen,
  Het was een schok toen Ab mij vanavond belde met dit verdrietige bericht en ik later de rouwkaart in mijn bus vond.
  Mijn innige deelnemen met dit immense verlies en het verdriet dat jullie nu te verwerken hebben.
  Graag was ik persoonlijk aanwezig geweest
  zoals we eerder bij vorige senaatvrienden immer waren.
  Nu hoop ik dat het niet lang hoeft te duren en ik je persoonlijk kan bezoeken en dierbare herinneringen bepreken.
  Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

  Piet Kolk en Wil Hartman

 26. H.J Hamer schreef:

  Lieve Riane
  Wat verschrikkelijk het plotseling overlijden van Marten.
  Van harte gecondoleerd, ook je dochters en familie. We vonden het fijn dat we jullie deze zomer nog konden ontvangen.
  Helaas zullen we zaterdag niet bij de begrafenis aanwezig zijn.
  Het is voor ons een te groot risico om in deze coronatijd te komen.
  Veel sterkte voor de toekomst.

  Jan en Mieke Hamer

 27. Neeltje Stembord schreef:

  Mijn oprechte deelname met het plotselingen overlijden van Martin. Heel veel kracht en sterkte voor de hele familie met dit grote verlies.

  Neeltje Stembord


Hier kunt u

Condoleren


Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.