4 januari 2021

Rien van Elst

Condoleance


 1. Tanja Koornneef schreef:

  Beste mevrouw Van Elst, kinderen en kleinkinderen,

  We willen jullie onze condoleances overbrengen voor het overlijden van jullie man/ (schoon)vader en opa. Hij zal een enorme leegte achterlaten, die niet is op te vullen. We hopen dat jullie als gezin/familie heel veel steun hebben aan elkaar in deze moeilijke periode!
  We wensen jullie dan ook heel veel sterkte toe voor nu en voor de tijd die komen gaat!

  Lieve groeten,
  Gerjan en Tanja Koornneef

 2. Freek Wittenrood schreef:

  Beste mevrouw van Elst, kinderen en verdere familie, mag ik namens mijn gezin, jullie condoleren. Als talent en 1e elftalspeler, maakte ik in 1983 mijn debuut in Dovo 1 , en was Rien onze hoofdsponsor, een rustige fijne man, die ook mij als jongeling advies gaf, samen met onder ander vriend Anton van de Berg, de vele reisjes en sponsorbijeenkomsten, waren altijd goed verzorgd, mede door Rien, verder zat hij altijd bij thuiswedstrijden op onze hoofdtribune., dit blijft mij altijd bij, een rustige man, die veel voor een ieder heeft betekend, maar ook voor de club.

  Rust zacht meneer van Elst, beste Rien.

  Warme groet Freek Wittenrood, sterkte voor u , de kinderen en de rest van de familie.

 3. Sonja Sannen schreef:

  Lieve IJke,
  Lieve Paula en Frits, Greetje en Janine en verdere familieleden.
  Met dankbaarheid zie ik terug op de maanden dat ik op de achtergrond als verzorgster mocht deel uit maken van jullie leefwereld. De grote intimiteit tussen Rien en IJke, hun zachtheid naar elkaar elke ochtend aan het begin van de dag, als ook de humor en stille reflectie van Rien hebben mij getroffen. Ik heb getracht dit zo goed mogelijk te beschermen.
  Wat een groot goed als je op deze wijze, na zo’n lange tijd samen, in je eigen huis van elkaar en van het leven afscheid mag nemen.
  Geraakt ben ik ook door alle toewijding en inzet van de naaste familie, de grote onderlinge betrokkenheid, om deze laatste periode zo goed mogelijk te laten verlopen.
  Heel veel liefs en mijn condoleances voor jullie allen.
  Sonja Sannen.

 4. Ben Stemerdink schreef:

  Beste IJk en familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Rien. Ik zal Rien blijven herinneren als een zeer fijne kegel-vriend waar je altijd een goed gesprek mee kon hebben.
  Ik wens jullie in deze moeilijke tijd heel veel sterkte toe.

  Hartelijke groet,
  Ben Stemerdink

 5. Bert Septer schreef:

  Erelid Rien van Elst overleden
  We hebben het bericht ontvangen dat op 1 januari ons erelid Rien van Elst op 86 jarige leeftijd is overleden.
  Rien was een echte clubman en is altijd zeer betrokken geweest bij het wel en wee van onze vereniging. Dit bleek zeker niet alleen uit het feit dat hij al meer dan 61 jaar lid was van DOVO. Hij heeft ook gevoetbald en schijnt zelfs nog een paar wedstrijden in ons eerste team gespeeld te hebben. Verder is hij vele jaren als vrijwilliger actief geweest. Hij is voorzitter geweest in de vroegere Ontspanningscommissie en later in de Beheercommissie van onder andere onze hoofdtribune. Rien van Elst is in 1968 in het bestuur van DOVO gestapt als 2e voorzitter. Tot 1975 is hij als bestuurslid actief geweest.
  Rien was letterlijk en figuurlijk een bouwer. Zo heeft hij aan de basis gestaan van de bouw van onze hoofdtribune. En wist vele leden met zijn commissie mee te krijgen om de handen uit de mouwen te steken. Er werd voor die tijd op amateurniveau iets moois neergezet. Tussen de start bouw en opening in 1969 verstreken nog geen twee maanden. Ook trok hij de kar bij de bouw van het in 1973 gerealiseerde nieuwe clubhuis. Bij de presentatie van de plannen op de ledenvergadering trad hij naar voren als financieel expert en een meester in het stimuleren van zelfwerkzaamheid onder de leden. In diezelfde periode maakte hij ook deel uit van de onderhandelingsdelegatie met de gemeente over de overname van de gedeeltelijke exploitatie van Sportpark Panhuis. Resultaat was een eigen accommodatie met een zeer fraai clubhuis naast de al bestaande hoofdtribune. Ook na de fatale brand in ons clubhuis in 1975 was hij belangrijk bij het realiseren van tijdelijke voorzieningen en de volledige wederopbouw van ons clubhuis binnen twee maanden. In 1985 droeg Rien als voorzitter van de Renovatiecommissie opnieuw zijn steentje bij aan een grote renovatie van onze accommodatie. Met als resultaat onder andere een prachtig kleedkamergebouw met twaalf kleedkamers en vele faciliteiten.
  Rien is als directeur van Bouwmaatschappij Van Elst vanaf 1980 maar liefst 6 seizoenen hoofdsponsor van DOVO geweest. In de shirts met zijn sponsornaam speelde ons eerste team vele jaren mee in de top van het amateurvoetbal. Hij bleef de club ook daarna trouw als co sponsor. Tot de dag van vandaag is hij met Van Elst Vastgoed als sponsor bij de jeugdopleiding van DOVO en bij Businessclub De Heuvelrug betrokken gebleven.
  Wij verliezen met Rien van Elst een lid met een groot rood hart. Een rustige man waar je altijd op kon rekenen, creatief en respectvol. Iemand die zichzelf niet op de voorgrond plaatste. Maar wel een zeer bevlogen clubman die veel voor elkaar heeft gekregen voor zijn DOVO. We zijn Rien dan ook veel dank verschuldigd voor hetgeen hij op vele fronten in de clubgeschiedenis van DOVO heeft betekend.
  Wij wensen zijn vrouw, kinderen, klein- en achterkleinkinderen de komende tijd heel veel sterkte toe.
  Namens het bestuur van vv DOVO en haar leden,
  Bert Septer, voorzitter

 6. Fam Westendorp schreef:

  Fam. van Elst,

  Gecondoleerd met het verlies van uw man Vader, opa en overgrootvader
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd .

  Een stoel blijft leeg
  Een stem blijft zwijgen
  Maar in het hart
  Zullen de herinneringen
  Voor altijd blijven

  Liefs Andries, Mirjam, Leon en Sven

 7. Bep Hulstein schreef:

  Fam. Van Elst,

  Gecondoleerd met het verlies van uw man, vader, schoonvader en opa!

  Heel veel kracht en sterkte toegewenst!

  Bep Hulstein

 8. Jan-Willem Hiensch schreef:

  Beste Familie van Elst,

  Wel gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve man/vader/schoonvader/opa.
  Heel veel sterkte!

  Lieve groeten,
  Jan-Willem Hiensch

 9. Rob en Annie Spanjerberg schreef:

  Lieve Ijke, kinderen en klein kinderen,
  Van harte gecondoleerd met het grote verlies van Rien.
  We denken terug aan de vele fijne momenten die we met elkaar hebben gehad.
  Heel veel sterkte toegewenst.
  Veel liefs van Rob en Annie

 10. Henk van der Burg schreef:

  Geachte familie Van Elst,

  Rien was in mijn ogen een markant persoon die belangstelling had en aandacht gaf mensen die hij vertrouwde. Ik was een van hen.

  Ik wens u veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

  Henk van der Burg

 11. Ton en Martha van de Weed schreef:

  Beste Ijke en kinderen,

  Het zal veel verdriet doen om Rien te moeten missen na een fijn en gelukkig leven met hem.
  We wensen jullie veel sterkte toe de komende tijd.

  Een lieve groet vanTon en Martha

 12. Gert Hardeman schreef:

  Familie Van Elst,
  Ik wil u sterkte wensen in deze tijd na het overlijden van uw partner en (schoon)vader. Ik hoop dat u moed zult vinden door te gaan en dat u elkaar zult kunnen steunen in het dragen van uw verlies.
  Gert Hardeman

 13. Mandy Hendriks schreef:

  Mevrouw van Elst en kinderen,

  Gecondoleerd met het verlies van uw man, (schoon) vader en opa,
  Mijn herinneringen gaan ver terug naar de tijd waar we ook al praktisch buren waren en ik wel eens bij Greetje thuis kwam. Ook herinner ik me dat uw man een oude kegelvriend was van mijn vader. We herinneren hem als een bijzondere ingetogen en vriendelijke man. Een groot verlies!
  Heel veel sterkte bij her verwerken van dit verdriet.

  Peeter en Mandy Windt-Hendriks

 14. Jan van den Dikkenberg schreef:

  Lieve IJke en familie,

  Riet en ik wensen jullie veel sterkten bij het overlijden van Rien. Wij denken vaak terug aan de vele jaren van zakelijke samenwerking, en de mooie jaren in onze Rotaryclub.

  Veel sterkte.

  Riet en Jan van den Dikkenberg

 15. en kinderen en kleinkinderen

 16. Namens alle leden en bestuur van de club Vereniging Kangoeroes66 betuigen wij onze oprechte deelneming.
  Het droevige bericht bereikte ons dat Rien,86 jaar oud, op nieuwjaarsdag is overleden. Rien is altijd een markant persoon in Veenendaal & omgeving geweest als vastgoedman, als bouwer. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdient en was op de dag af 52 jaar een zeer gewaardeerd lid van onze club. Op 1 januari 1969 is hij namelijk lid geworden. We hebben heel vaak als club in de afgelopen periode bij zijn welzijn stilgestaan. Dat gebeurde onder andere bij de mededelingen voor het lopen, in de nieuwsbrieven onder “lief en leed” en via de post met kaartjes via Meindert Bolt.
  Paula gaf aan dat hij ondanks zijn lange zorgelijke ziekte op een rustige wijze is “ingeslapen” .Dat geeft een beetje troost.
  Wij wensen IJke, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen verdere familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd toe.

  Moge Rien rusten in vrede, hij zal in onze gedachten blijven.

  Leden en bestuur van de Vereniging Kangoeroes66

 17. Jeroen Zandbergen schreef:

  Mevrouw van Elst en familie,

  Gecondoleerd met het verlies van de heer M.W. van Elst. Ik kijk terug op 23 jaar Bouwmij Van Elst bv waarbij ik hem bijna dagelijks mocht ontmoeten. Veel respect heb ik voor de wijze waarop hij een prachtig bedrijf heeft geleid en op de ingetogen manier waarop hij omging met iedereen. Binnen mijn werkzame leven zijn dit de waardevolste jaren geweest. Veel dank hiervoor. Ik wens iedereen de komende tijd veel sterkte toe om dit grote gemis te kunnen verwerken.

 18. Meindert Bolt schreef:

  Mevrouw van Elst en familie,

  Getroffen ben ik door het overlijdensbericht van uw Man, vader en opa.
  Ik wil u van harte condoleren met het verlies.
  Tijdens het lidmaatschap van de Kangoeroes’66 heb ik hem leren kennen en bewaar dierbare herinneringen aan hem.
  Veel sterkte toegewenst in deze en komende tijd om dit verlies te kunnen dragen.

  Meindert Bolt
  Bartokpad 1

 19. Gerrit Vermeulen schreef:

  Mevrouw van Elst
  Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.
  Van Harte gecondoleerd met het verlies van uw man, vader opa en overgrootvader.
  Als ik terugdenk aan hem, ben ik diep bedroefd dat hij overleden is, hij was een groot stuk van mijn leven, mijn neef en mijn baas.
  Ruim 40 jaar met en voor hem gewerkt.
  Veel aan hem te danken gehad.
  Wij wensen jullie voor de komende tijd, sterkte en kracht om dit verdriet te dragen.

  Hermien en Gerrit Vermeulen
  Boegspriet 11

 20. W. de Vries schreef:

  Beste familie van Elst, van harte gecondoleerd met het verlies van uw man en vader. Wij herinneren hem als een vriendelijke man en een lieve vader en opa.
  Heel veel sterkte en bovenal Gods zegen toegewenst bij het verwerken van dit grote verdriet.
  Wim en Carla de Vries, Camphuysenstraat 1

 21. Jannet van de Haar schreef:

  Lieve familie,allen Vharte Grcondoleerd,en heel veel sterkte gewensd met het verlies van onze ome Rien,Hartelijke groeten,Jannet van de Haar dit ook namens mijn broers: Gerard en Gert van de Haar.

 22. Han en Henk van de Lustgraaf schreef:

  Lieve IJke en familie,
  Onze deelneming bij het overlijden van Rien. Wij hebben hem ervaren als een bescheiden maar markante man. Wij hebben veel goede herinneringen aan hem. Wij wensen jullie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies…
  Han en Henk van de Lustgraaf

 23. team Installatiebedrijf Bouman schreef:

  Geachte familie Van Elst,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Dhr. Van Elst
  Heel veel sterkte toegewenst de komend periode

 24. Meindert Boorsma schreef:

  Beste familie van Elst,
  gecondoleerd met het verlies van Rien.
  we zullen hem missen bij de kangoeroes en nog vaak aan hem denken.
  Veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

  Hennie en Meindert Boorsma

 25. Rinie en Linda Demoet schreef:

  Beste familie van Elst, gecondoleerd met het verlies van Rien van Elst. Veel sterkte de komende periode.

 26. Geurt Valkenburg schreef:

  Beste familie van Elst, gecondoleerd met het verlies van man, vader, groot- en overgrootvader.
  Veel sterkte toegewenst in deze dagen van werkelijk afscheid nemen. Maar ook voor de komende tijd bij verwerking van dit verlies.

  Mvg Geurt Valkenburg

 27. Henk en Marlies van den Heuvel schreef:

  Onze welgemeende condoleances bij het overlijden van jullie man, vader en schoonvader, ‘mijn’ oom Rien.
  We wensen jullie veel troost en kracht toe nu jullie zonder hem verder moeten.

 28. Ben de Wildt schreef:

  Beste familie Van Elst, na u/jullie reeds persoonlijk te hebben gecondoleerd, hierbij mijn deelneming met het overlijden van resp. man, vader, groot- en overgrootvader.
  Ik denk aan Rien met veel waardering terug aan de tientallen jaren hartelijke samenwerking, samen met Tom Kooij.
  De foto op de kaart doet mij indenken dat Rien op dit bospad hard gelopen heeft in de periode dat hij deze sport beoefende om de dag fris en ontspannen te beginnen.
  Veel sterkte en troost vandaag gewenst, de dag van het definitieve afscheid van Rien.
  Hartelijke groet, Ben de Wildt

 29. Fam. van de Hoef schreef:

  Geachte familie van Elst,

  Gecondoleerd, en heel veel sterkte toegewenst met dit grote verlies.

  Gijs, Anneke, Christine, Renate.

 30. Familie Scherrenburg schreef:

  Beste familie Van Elst,

  Gecondoleerd! Heel veel sterkte en mooie herinneringen toegewenst!

  Hartelijke groet,
  Alfred en Minke Scherrenburg

 31. Eep van Burken schreef:

  Beste familie van Elst.
  Heel wat stappen in het bos gezet, hardlopend, later vooral wandelend in Kangoeroe-verband.
  Van Harte mijn deelname, meeleven en condoleances.
  En voor de tijd die komt sterkte en Vrede.
  Eep van Burken.

 32. Diny van Essen schreef:

  Beste familie Van Elst,

  Gecondoleerd met het overlijden van Rien, (schoon)vader en opa. Veel sterkte toegewenst!

  Hartelijke groet,
  Diny van Essen

 33. Gerard Oostermeijer schreef:

  Beste familie,

  Gecondoleerd en veel sterkte gewenst met dit verlies. We koesteren mooie herinneringen aan hem.

  Hartelijke groet,
  Gerard Oostermeijer

 34. Dico Harteman schreef:

  Beste familie Van Elst,

  Gecondoleerd met dit grote verlies en ik wens jullie heel veel sterkte om dit te verwerken. Wij zullen deze echte DOVO clubman enorm gaan missen maar niet vergeten!

 35. Ineke Vrijmoeth schreef:

  Beste familie van Elst,
  Jullie moesten afscheid nemen van jullie geliefde man, vader, opa en overgrootvader. We wensen jullie veel sterkte en troost toe nu jullie verder je weg gaan zonder hem.
  Hartelijke groet, Edwin en Ineke Vrijmoeth

 36. Trees van Haarst schreef:

  Beste familie van Elst

  Ondanks het feit dat ik Rien van Elst niet persoonlijk heb gekend, is mij wel duidelijk geworden via mijn contacten met Paula, Frits en Hans Hardeman dat Rien een grote persoonlijkheid was, erg bekend in Veenendaal door zijn (ondernemers-)activiteiten en niet in de laatste plaats als pater familias. Veel sterkte met dit verlies, mijn condoleances,

  Hartelijke groet, Trees van Haarst

 37. Wim Rebergen schreef:

  Beste Familie van harte gecondoleerd met het overlijden van Rien.
  ik weet hoe het voelt om iemand te verliezen waar je zoveel van houdt .Ik wen Ike en de kinderen veel troost en liefde voor nu en in de toekomst. Hartelijke groeten,
  Wim Rebergen.

 38. W van Silfhout schreef:

  Beste familie,

  Gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte gewenst voor de komende periode.

  Hartelijk groet,
  Wim van Silfhout

 39. Jan Scheffer schreef:

  Beste familie,
  Gecondoleerd en sterkte toegewenst bij het verwerken van dit grote verlies.

 40. Hans van Setten schreef:

  Gecondoleerd met dit verlies. Binnen DOVO zal Rien worden herinnerd als een echte clubman die veel voor de vereniging heeft betekend.

  Voor iedereen veel sterkte toegewenst.

 41. arend huttinga schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa
  veel sterkte toegewenst in deze moeilijke en verdrietige tijd.
  Vriendelijke groet,
  Firma Huttinga bv

 42. André en Tonny Onderstal schreef:

  Beste fam. Van Elst
  Van harte gecondeerd, met het verlies jullie man, vader, opa en overgrootvader.
  Heel veel sterkte gewenst, in deze verdrietige tijd.
  Vriendelijke groet
  Andrè en Tonny Onderstal-Gaasbeek

 43. Aart Gerritsen schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader, schoonvader en (overgroot) opa. Ik zal Rien herinneren als een fijne en behulpzame man, in de tijd dat ik werkte bij Bouwmaatschappij van Elst en voetbalde bij DOVO. Veel sterkte toegewenst in de komende tijd.

 44. Paul de Blok schreef:

  Bij deze willen wij u condoleren met het verlies van uw man, (schoon)vader en (over)grootvader.
  Heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Hopelijk kunnen de vele mooie herinneringen u een kleine vorm van troost bieden in deze moeilijke tijd.
  Paul de Blok
  RSM / Kooij en Partners accountants

 45. Wilma Roest schreef:

  Tante IJke, Greet, Janine, Paula en de rest van de familie heel veel sterkte toegewenst met het overlijden van ome Rien.
  Ik hoop dat jullie het snel een plekje kunnen geven.
  Lieve groet van Wilma Roest-van den Heuvel

 46. Dick en Marja Hevel schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van uw man en jullie vader, schoonvader en opa.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze toch al moeilijke tijd.

  Lieve groet van Dick en Marja Hevel

 47. Gré Stegehuis schreef:

  Van Harte Gecondoleerd,50 jaar Vriendschap, een geweldige tijd met elkaar.
  Heel veel sterkte gewenst Ijke, voor jou en kinderen klein en achter klein kinderen .
  Ook namens Jan,
  Liefs van Gre Stegehuis


Hier kunt u

Condoleren


Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.