Ter herinnering aan:

Walther Westeneng

Walther Westeneng

20-03-1981
08-06-2022

 

Op 8 juni jl. is Walther Westeneng helaas overleden.
Wie Walther een warm hart toedraagt en zijn vrouw Lotje, de kinderen Gijs, Joep, Nout en Cato, ouders, schoonouders en overige familie wil condoleren,
kan onderstaand een bericht aan hen achterlaten.
Ook vragen we u om uw mooiste herinnering aan Walther te delen. Juist dit is voor de kinderen straks van hele grote waarde.
Van alle berichten wordt op een later tijdstip een herinneringsboek gedrukt.

123 Condoleances
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beste Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Gecondoleerd met het verlies van Walther. Ik vind het erg verdrietig dat jullie je man en vader nu moeten missen.
Ik heb zelf een tijdje met Walther gewerkt bij Alles op Groen en herinner me hem als een heel bevlogen persoon. Hij had alles over voor de klant, kon prettig discussiëren als we het een keer niet eens waren. En hij had altijd veel energie en een geweldige lach!
Heel veel sterkte met het gemis van hem.

Lotje en kinderen,
wat een ontzettend mooie en ontroerende afscheidsdienst. De wijze waarop jullie dit hebben gedaan liet zo mooi zien dat jullie op God vertrouwen, hoe moeilijk en verdrietig dit ook is.
Wij wensen jullie veel sterkte en kracht. En de dragende aanwezigheid van onze Heere.
Wat zullen jullie Walther missen.

Beste Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato, lieve allemaal.

Walter was een klein poosje op onze hospice zodat jullie even konden uitrusten. We hebben elkaar maar kort leren kennen… Wat een mooi gezin zijn jullie en wat mooi om te zien hoeveel jullie van Walter/pappa hielden.
Wat een supermooi moment toen hij op het balkon stond en jullie aan kwamen rijden om op bezoek te komen. Alle raampjes open, luid toeterend en al zwaaiend. Wat een fantasch moment! Ik bewaar het als een kostbare herinnering aan jullie allemaal.
Voor de toekomst wens ik jullie alle goeds toe en de lieftde van de hemelse Vader!

Lieve Lotje en kinderen,

Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve en zorgzame man en vader.
Als wij denken aan Walther dan zien wij een bijzonder fijn mens met een gulle lach en altijd in voor een geintje.
We hebben Walther leren kennen als iemand die vol was van het Evangelie en dit niet onder stoelen of banken schoof. Tijdens zijn ziekte bleef hij vertrouwen op God, zijn verbondenheid met Christus was voelbaar. Wat een getuigenis! 
Het gemis zal altijd blijven, maar jullie mogen trots op hem zijn!
We bidden jullie Gods nabijheid toe.

Ina & Mans van Doorn.

Beste Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Een tijdje mocht ik de juf van Nout zijn, ik herinner me nog de dag dat hij voor het eerst op school kwam! Wat enorm verdrietig dat jullie nu al je vader en man moeten missen. Heel veel sterkte met dit grote verlies!

Wij hebben Walther leren kennen als een positieve, goedlachse, eigenzinnige, vrolijke, ondeugende, fantastische, gelovige, genietende, humoristische man en vader voor Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato en natuurlijk baasje van Ties.
Binnen ons gezin had hij al gauw zijn plaats gevonden en kon hij genieten van de hectiek van het stel. Vakanties, de feestdagen en Sinterklaas waren momenten die voor ons dierbaar waren en waar hij ook naar uit kon kijken.

Veel te vroeg moest hij afscheid nemen van hen die hij zo liefhad.
Walther, met je gulle lach zal je altijd in ons hart zijn.

Ik ben Simon, het neefje van Walther en ik zal iets vertellen over wat mij is nagebleven van oom Walther.
Ik zag Walther vaak alleen bij verjaardagen of bijzondere gelegenheden. Daarom vind ik het lastig om één mooie herinnering van hem te bedenken. 
Voor mij was Walther altijd de gezelligste op verjaardagen en andere gelegenheden. Met zijn harde gelach en grappige verhalen waren de verjaardagen nooit saai. 
Ik weet nog goed toen we met de hele familie Sinterklaas gingen vieren en hoe gezellig dat elk jaar was. (Hoewel hij niet zo’n fan was van sinterklaas). Maar desondanks wist hij het altijd weer gezellig te maken voor de rest van de familie. 
Ik zal mijn oom daarom heel erg missen en ik hoop dat wij als familie deze feestdagen en verjaardagen nog gezellig kunnen vieren met Walther in gedachten.

We hebben Walther gekend als een vrolijke en fijne kerel. Hoe lang we elkaar ook niet gezien hebben, toch is het verlies voelbaar. We
wensen jullie, Lotje en de kids, heel veel sterkte toe. En, misschien wat later weer, veel levensvreugde. Liefs, Rijk en Linda

Lieve familie,
Van harte gecondoleerd met het verlies van Walther. Een groot gemis en verdriet.
Maar de vreugde van het weerzien, daar is een grote troost uit te halen.
Wil jullie ook bedanken voor die woorden.
Bij de familiemomenten nam Walther altijd een moment om te vragen hoe het gaat en nam de tijd voor een praatje.
En altijd met glimlach en stralende ogen.
Veel sterkte samen.
Liefs Jetty

Wat heb ik nog toe te voegen aan alle mooie woorden over Walther, mijn broertje. Die vraag hield mij de afgelopen dagen bezig. Ik weet nog toen hij geboren werd en ook hoe we samen dingen hebben uitgehaald. We groeiden op en we waren ons niet bewust van de band met elkaar. We konden samen hard lachen om flauwe grappen en zwarte humor, daar was hij goed in. We hebben later samen gehuild om het verdriet wat er ook was. Een dierbare herinnering zijn de lange wandelingen die we samen zijn gaan maken. We leerden elkaar daarbij kennen op een andere manier en werden ons bewust van de band die eerder vanzelfsprekend leek. We waren klankbord voor elkaar en ik merkte dat hij advies altijd serieus nam. Ik koester onze gesprekken over werk, geloof, de kerk, zijn teleurstellingen en zijn vertrouwen in God dat oneindig was. Walther sprak altijd vol trots over Lotje en over het wel en wee rond de kinderen. Hij was zo trots op zijn gezin en terecht! Walther was een gezinsman, zijn energie ging naar hen tot op het laatst. 
Het eerste wat hij tegen mij zei toen hij mij belde na het slechte nieuws was; Hoe dan ook: God bestaat, daar ben ik heel nuchter in. Ik heb heel veel respect voor de dappere wijze waarop Walther zijn lijden op zich heeft genomen, zonder klagen, met open vizier. Ik mis mijn broertje ongelofelijk en zoals gezegd in de afscheidsdienst, Sterker dan de dood is de Liefde en rivieren blussen haar niet uit! (toevallig ook de trouwtekst van Johan en mij). Lieve Gijs, Joep, Nout en Cato, ik wens en hoop in jullie levens heel veel kleine mooie stukjes van papa te mogen herkennen, hij is voor altijd in jullie leven verweven. Lieve Lotje, ik wens je heel veel kracht om verder te gaan, je staat er niet alleen voor.  
Liefs, Annemarie

Lieve Lotje Gijs, Joep, Nout en Cato, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve man en vader. Het was bijzonder en fijn om voor jullie te mogen koken. Eten te brengen in een grote picknickmand aan de deur. Voor jullie te bidden en te blijven bidden samen met de gebedsgroep.

Gods kracht, liefde en nabijheid toegewenst .

Lieve Lotje,kinderen,en familie,

Gecondoleerd met het verlies van Walther en jullie papa.
ik leerde Walther kennen in de massagesalon in Utrecht.
Voor mij was het contact met hem een soort thuiskomen. Hij was altijd geïnteresseerd in de mensen. Door mijn hernia operaties kon ik in die tijd niet werken. Ik heb Walther vaak in de salon geholpen. Vaak vroeg hij of ik hem kon vervangen.
Gisteren tijdens de uitvaart werd het me duidelijk wat een bijzonder mens hij geweest is voor jullie als man en vader, maar ook voor velen buiten jullie gezin. Ik bewaar een prachtige herinnering aan Walther.
Voor de komende tijd wens ik jullie heel veel sterkte. Ook in mijn gebeden zal ik jullie noemen.

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Gecondoleerd met het overlijden van je man en jullie papa.
Wat intens verdrietig dat jullie nu al afscheid van hem moesten nemen.
Doordat ik jullie niet in de klas heb gehad, heb ik jullie papa Walther nooit ontmoet of gesproken en kende ik hem eigenlijk niet. Ik heb hem gisteren tijdens de indrukwekkende afscheidsdienst toch een beetje mogen leren kennen. Wat een bijzondere en lieve man! Wat zullen jullie hem missen!
Ik wens jullie heel veel sterkte toe en hoop dat de vele fijne herinneringen aan papa Walther jullie de kracht kunnen geven om nu zonder hem verder te kunnen gaan.
liefs, (juf) Antoinette

Lieve Lotje, 
Gecondoleerd met het overlijden van Walther. Hoewel ik Walther nooit heb ontmoet, herinner ik me wel  dat de verbondenheid en liefde voelbaar was als je over hem sprak.
Ik wens je heel veel warmte en kracht toe om samen met je  fantastische kinderen een nieuwe balans te vinden na deze ingrijpende periode waarin ondanks alle hoop op een wonder, het overlijden van Walther onvermijdelijk bleek.
Ik hoop dat alle mooie herinneringen jullie hierbij tot steun zijn.
Wat hebben jullie een prachtige dankdienst voor hem gehouden. Hartverwarmend en hartverscheurend tegelijkertijd.

Lieve Gijs en Familie,
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en man, wij wensen jullie heel veel sterkte toe.
Guido Hendriksen en fam.

Slechts enkele ontmoetingen, maar wel een blijvende herinnering. Aan een enthousiaste Walther vol met ideeën en plannen. Hoe onwerkelijk is het dat we geen kans hebben gekregen om hem verder te leren kennen en deze plannen samen vorm te geven. We wensen jullie heel veel sterkte! Hartelijke groet, Raymond en Gerdine

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,

Gecondoleerd met het enorme verlies van jullie lieve man en vader. Wat een leegte,  verdriet en gemis nu hij er niet meer bij jullie is. Wij hebben Walther helaas niet goed genoeg mogen leren kennen, maar we kwamen elkaar vaak tegen in het bos tijdens de wandelingen met Ties. Hij was altijd vriendelijk en altijd in voor een praatje. Koester de mooie herinneringen die jullie aan hem hebben. Wij wensen jullie veel kracht toe, voor nu en voor in de toekomst. 

Patrick en Iris

Wij wensen de familie heel veel sterkte.

Iedereen kan een Walther in het leven gebruiken. Hij is als een joker in een kaartspel: een grappenmaker die met zijn schaterende lach het hardste lachte om zijn eigen grappen. Een gevoelsmens met een extreem positieve/optimistische instelling waardoor hij in elke situatie zijn eigen weg vond. Hij was altijd in voor een dolletje en zette graag mensen/kinderen (vaak Gijs, Joep, nout of Cato) op een leuke manier dwars. Dit werd door de tegenpartij vaak beantwoordt door pure frustratie of een zucht, het eindigde wel vaak met een lach.
Hij was een echt familiemens. Dit was tot het laatste moment te zien. Het heeft mij geraakt dat zijn ogen in de mooie en moeilijke momenten heel erg op Lotje gericht waren, een echte diepgewortelde connectie. Ook de liefde naar Gijs, Joep, Nout en Cato was duidelijk zicht- en voelbaar (Ties ook wel ook ondanks dat hij misschien niet zo slim is en echt helemaal niet capabel is voor welke taak dan ook < volgens Walther). Hij was zo trots op jullie.
De velen BBQ’s, de oprechte interesse in de medemens en zijn passievolle verhalen over verf/zonnepanelen zullen mij voor altijd bijblijven. Altijd eerst vragen hoe het met de ander gaat voordat je over jezelf begint. Altijd dankbaar voor de kleinste gebaren en het leven. In ons schare app contact eindigde zijn berichten bijna altijd met een uitroepteken. Leef met een uitroepteken, en dat heeft hij denk ik wel gedaan.
Ik ga je missen oom Walther!
Enkele quotes:
‘Die ken je toch wel Gijs?’ *nee* ‘die zet ik hier vaak op!’ (Ging over ABBA muziek)
‘Waar is de satésaus? Dat is toch zo lekker!’ (Bij een van de BBQ's)
‘Je kan toch niet zonder die frikandel!’ (Nout die een lamp in elkaar probeerde te zetten)

Lieve Lot en kinderen,

Helaas ontvingen wij het droevige nieuws dat Walther terminaal ziek was we zijn hier best van geschrokken.
Wij leerden elkaar kennen omdat wij een goed huisje zochten voor Simba, de labrador die nu jullie maatje is en luistert naar Ties.
We herinneren ons nog heel goed de wandelingen in het bos van Rhenen met Tara ook erbij en de kinderen rennend door de loopgraven.
Na een aantal logeerpartijen van Simba besloten jullie om hem een huis te geven.
Ik zie Walther nog in de woonkamer staan zeggend, hij hoort bij ons!
Het gaat zo goed, de kinderen zijn dol op hem.
En dan krijgen we nu het verdrietige nieuws, Walther is niet meer.

Wij willen jullie sterkte en kracht wensen met het verlies van man en vader.
We hebben er geen woorden voor hoe dit voor jullie moet zijn.

Groetjes van Gerben en Marisca, Levi, David en Eva Beeren.
Pootje van Tara

Nu bij Walthers overlijden gaan mijn gedachten – en die van Annemarie natuurlijk – terug naar alles wat we hebben meegemaakt. En wat kennen we elkaar eigenlijk al lang: Vanuit de Jacobikerk, de jeugdvereniging, als ”het broertje” van mijn lieve Annemarie en als zwager. Ze leken op elkaar en misschien mocht ik hem daarom ook zo.  
Toen ik op kamers woonde op de Kwartelstraat in onze stad Utrecht kwam Walther wel eens logeren bij mij, zodat we dan naar een concert in EKKO of Tivoli konden gaan. Ik had ook de eer om zijn eerste en enige echte vriendinnetje te mogen ontvangen als logee … Lotje. Ook kan ik mij herinneren dat hij zijn (eerste) mobiel kwijt was geraakt of gestolen. We belden het nummer en een jongen nam op, met de mededeling dat hij de mobiel tegen betaling pas terug konden krijgen. Dat lieten we niet zomaar gebeuren… we hebben de politie gebeld en in no time stonden we daar op de afgesproken plek, maar wel met drie agenten in burger verdekt opgesteld in de straat. Helaas kwam die gast niet opdagen en mislukte het plan, maar spannend dat we het vonden om als lokaas te dienen!
Het was altijd gezellig op verjaardagen, met Sinterklaas en Kerst; spontaan als hij was met altijd die gulle, schaterende lach. Wat zal het stil zijn in de toekomst, maar laten we vooral met elkaar op die momenten met een lach en een traan aan Walther terugdenken.
Die jeugdigheid heeft hij nooit verloren, maar ondertussen wel volwassen geworden als echtgenoot van Lotje en vader van vier prachtige en lieve neefjes en nichtje. Volwassen, maar nog niet op de helft van een mensenleven. Altijd positief, maar vol met vragen over het waarom. Vol vertrouwen, maar nog absoluut niet klaar om dit leven en gezin achter te moeten laten. Daar hadden we het ook over bij onze laatste samen zijn. Dit gesprek en zijn laatste omhelzing wil ik levend houden in mijn laatste herinnering aan Walther.

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Wat een gemis dat Walther, jouw man en jullie vader er niet meer is. Ik mis mijn broer.
Ik heb een leven lang herinneringen aan Walther. Het begon met uit het stapelbed springen toen ik te horen kreeg dat ik een broertje had gekregen, ik was 5,5 jaar en blij. Als iets Walther typeerde was het wel I did it my way. Hij was niet zo van school en studeren, van vastgeroeste organisaties, maar was een man van de praktijk, vond zijn geheel eigen weg in het leven. Walther was niet bijzonder sportief, toch is hij met Lotje op de fiets naar Santiago de Compostella geweest. Wat hem tot het einde kenmerkte was de vraag hoe het met de ander was. Hij vond zichzelf niet zo belangrijk, maar hij was oprecht geïnteresseerd in het welzijn van de mensen om hem heen. Ik zal zijn telefoontjes missen, bij het uitlaten van Ties in het bos. Ook echt Walther is de zorg voor zijn gezin, het opknappen van het huis, het Marktplaats afstruinen voor nieuwe fietsen voor de kinderen, of wat dan ook, altijd Marktplaats. Joviaal, humor, lief, streng, enorm trots op Lotje en de kinderen.
Walther was een gelovig mens, al van jongs af aan. Hij kende strubbels en twijfels, hoge bergen en diepe dalen maar bleef vertrouwen op God. Een rode draad door zijn leven, ook hierin zocht en vond hij zijn eigen weg. Hij was positief en zocht oplossingen overal voor, heel nuchter.
Hij hield van gezelligheid, lekker BBQ en, chaotische verjaardagen. Elkaar ontmoeten was belangrijk. Samen een ijsje eten, bleek toch een van de meest ondergewaardeerde dingen van het leven te zijn.
Walther heeft zijn ziekte vrijwel zonder te klagen gedragen. Het is wat het is. Hij had bescheiden wensen, zelfs die konden niet lang vervuld worden. Een toren bouwen, was bijvoorbeeld wat hij graag wilde doen, toen hij ziek was. Hij verlangde intens naar zijn gezin, naar Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato, en naar Ties de labrador. Daar hoorde hij thuis, en daar heeft hij kunnen sterven, temidden van de levendigheid. Lieve Lotje, dank je wel dat jij dit ziekteproces zo dapper met Walther hebt gedragen. Je was er altijd voor hem, en jullie liefdevolle band was zichtbaar. Ik gun je tijd om op adem te komen, en het gemis te verwerken. Lieve Gijs, Joep, Nout en Cato, papa is altijd heel blij geweest met jullie, en enorm trots. Hij hield van jullie tot de maan en terug. Veel sterkte bij dit grote verlies. Een dikke knuffel voor jullie.  

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,

Als we aan Walther denken, denken we aan de keren dat we om en om Nout naar de zwemles brachten. Walther zat vaak in het zonnetje in de achtertuin, 4 kids en een hond om zich heen, die zich uitstekend vermaakten. Ondertussen was hij ook nog aan de slag op zijn laptop, wat een multitasker… Joviaal en vriendelijk, vaak open voor een praatje en optimistisch.

We bidden jullie de kracht en troost van God toe, in het gemis en ook in alle waardevolle en mooie herinneringen die jullie in je hart mee dragen.

Hartelijke groeten,
Clemens, Andrea, Ilja, Loïs en Abel Stolk

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,

Gecondoleerd met het grote verlies van jullie lieve man en papa. Wij hebben Walther leren kennen als een lieve, grappige en soms eigenzinnige jonge man .
We mochten mee maken dat hij verkering kreeg met jou Lotje in de Cunerakerk, jullie trouwen in Utrecht in een schattig Luthers kerkje en de receptie vlak bij de Dom .
We mochten op kraambezoek bij jullie prachtige kinderen komen om hen te bewonderen . Wat was Walther altijd een trotse papa naast natuurlijk een trotse mama.
Wat fijn dat jullie weer in Rhenen kwamen wonen dicht bij jullie lieve ouders en zus en broer
Walther heeft ons een paar jaar terug kundig mogen helpen om ons oude huisje te verduurzamen met zonnepanelen.
Zo mogen wij Walther herinneren als een vrolijke jongen met altijd een zonnige lach op zijn gezicht. Stralend ☀️ als de zon !

Wij wensen jullie veel kracht, sterkte en troost en bovenal Gods nabijheid voor nu en de komende tijd.

liefs Jan Willem en Linda, Lieke en Veerle

Beste familie,

Gecondoleerd met dit grote verlies.
We wensen jullie veel sterkte en Gods liefdevolle nabijheid toe in deze moeilijke tijd.

Ronnie en Geertje Sibbing

Als ik aan Walther denk, denk ik aan “koffie in de zon” . Een gevleugelde uitspraak die ik nooit ga vergeten! Wat kon hij daar, tot het laatst, van genieten.

Ik ga deze koffiemomentjes in de zon met Walther missen… Thuis, op vakantie in Limburg, in Drievliet. Teveel om op te noemen.
Zullen wij dat dan maar doen, Lot? En over een paar jaar met Gijs, Joep, Nout en Cato? Leer ze maar snel van koffie houden, dan houden wij deze traditie wel in stand!

Heel veel liefs Sanne xxx

Lieve Gijs en familie.

Wij zijn erg geschrokken van het verdrietige bericht.
Wij willen jullie heel veel sterkte wensen voor nu en in de toekomst met dit grote verlies.
Wij denken aan jullie.
Veel liefs

Ercan Sabit en Connie

Lieve Lotje,Gijs, Joep, Nout en Cato.

Walther heb ik altijd als een hele vrolijke oom ervaren. Hij vond het altijd leuk als je langskwam om samen even elkaar kon zien en bijpraten. Het barbecuen zal ik zeker nooit vergeten. We hebben heel vaak samen naast de barbecue gestaan om samen alles om te draaien. Zijn liefde van de eilanden vond ik ook leuk om te horen. Dat hij uit zoiets dichtbij al zoveel plezier kon hebben heeft mij vorig jaar er ook heen gebracht.

Heel veel sterkte komende tijd met dit grote verlies. Hierbij een grote knuffel van mij.

Ik ga je missen Walther,

Joël Hochstenbach

Beste Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Veel kracht en sterkte van boven gewenst, met het dragen van dit grote verlies.

Sander, Lieneke, Jos(gr7) Brent, Morris en Moses Wodar

Beste familie en in het bijzonder Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato.
Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel kracht en sterkte gewenst de komende tijd.
Erica van Harn (juf Erica)

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato

Bij deze eerst een hele stevig knuffel.

Ik had het geluk dat ik Walther mijn hele leven als vriend heb gehad. We zijn er altijd voor elkaar geweest. Veel spannende jeugd avonturen, getuigen zijn bij elkaars trouwen en sparren over het leven onder het genot van een Belgisch biertje. We waren maatjes, een diep gewortelde vriendschap.
Wat er in me op komt als ik aan hem denk: Doelgericht, hard werken, trouw, streng, zuinig, ondernemer, betrokken, liefdevol, respect, humor, open minded, jaloers, verbeteraar, discreet.
De laatste weken met elkaar waren intens verdrietig maar ook “mooi” als je dat zo mag omschrijven. Een enkel woord was genoeg of een blik van herkenning. Wat bleef hij al die maanden positief, het is wat het is.
Beste vrienden zijn schaars. Er een verliezen is niet te omschrijven.

Maatje ik zal je missen.

Lieve lotje en familie
Gecondoleerd
Geen woorden voor het verdriet wat jullie zullen ervaren. Heel veel sterkte
Collega verlos/kraam

Walther kwam op de dag dat onze opa overleed naar ons toe om ons gerust te stellen en op te passen. We gingen toen een ijsje eten in de buurt en hebben grappige dierenfilmpjes gekeken. Het stelde ons heel erg gerust. Het was fijn om iemand te hebben die er voor je was wanneer je door een verdrietige tijd ging.

Je kon altijd met hem lachen. Hij was altijd geïnteresseerd in hoe het met je ging en hij maakte het altijd gezellig. Een betere oom kan je niet wensen.

Ik ga je heel erg missen Walther,
Ruben

Lieve familie,

Gecondoleerd met dit grote verlies. Iets meer dan een jaar geleden kwam Walther bij ons thuis om ons te adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Het meest bijzondere aan zijn bezoek was hoe onze hond op hem reageerde. Zij is angstig voor vreemde mensen, maar Walther kon haar bijna meteen aaien en binnen 5 minuten lag ze aan zijn voeten. Ze vertrouwde hem direct en dat zegt denk ik wel wat over de vriendelijke persoon die hij was.
Wij wensen zijn vrouw, kinderen en verdere familie veel sterkte de komende tijd.
Paul en Mandy Gleisberg

Lieve Lotje,Gijs, Joep Nout en Cato,
Wat zullen jullie verdrietiger zijn dan verdriet, want als je zo’n lieve man en super leuke papa hebt dan begrijp je niet dat hij ineens zo heel ernstig ziek werd.
Zó erg ziek zelfs, dat hij niet verder kon leven.
Ik heb hem niet gekend, en dat vind ik jammer.
Maar Lotje, jullie mama, ken ik wèl.
Zij is één van de liefste, sterkste en bijzonderste mama’s die ik ken.
Juist daarom ook ben ik erg geschrokken toen ik hoorde wat er is gebeurd. Ik wil jullie en de familie condoleren met dit hele grote verlies.
Ik weet het zeker: Als Lotje je mama is, dan zit je in een supersterk team! Jullie zullen de kracht hebben en krijgen om verder te gaan.
Papa is altijd heel dichtbij in jullie hart.
Veel liefs en sterkte,
Ria Böing

Beste Lotje, Gijs, Joep Nout en Cato,

Graag willen wij jullie via deze weg condoleren met dit verlies.
Wat een verdriet.              
Wanneer wij aan Walter terugdenken, is het eerst wat in ons op komt zijn olijke blik, zijn optimisme en de grote foto van de kinderen die in zijn kamer in het ziekenhuis hing.
Wanneer je naar de foto vroeg, begonnen zijn ogen te stralen en kregen we van alle kinderen wel een anekdote te horen, hoe lief ze zijn, hoe bijzonder, hoe ondeugend…

We hebben met liefde voor Walter gezorgd, hoop en vrees met jullie gedeeld.
Wij hopen en bidden voor jullie dat jullie troost mogen ontvangen van diegene die jullie lief zijn en jullie omringen met steun. 
Veel sterkte voor nu en de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Team neurologie/interne geneeskunde
C2-rechts
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Denkend aan Walther, zie ik zijn warme lach.
Het bezorgde mij een ,,Lichtere” dag! 🌞🌻 Sterkte en liefs Mary Mutsaers

Beste Lotje, kinderen en verdere familie, Walther is weggenomen uit dit leven, op Gods tijd. Het grijpt ons allemaal aan. Als ik aan Walther denk, denk ik aan het zeer hechte gezin dat hij had met Lotje en de kinderen. Maar ik denk ook aan zijn deelname (2001?) aan de fietstocht naar Santiago de Compostella. Ik was jaloers op zijn mooie fiets. Geen berg voor hem te hoog. Nu moeten jullie allemaal zonder Walther verder. Dankbaar voor wie Walther is geweest voor allen die bij hem hoorden en in vertrouwen op God die ons draagt van dag tot dag. HIJ zij jullie met Zijn troost in de tijd die nu volgt, zeer nabij.

Lieve familie,

Wij wensen jullie veel sterkte na het verlies van jullie Walther.
Wij hopen dat de mooie herinneringen aan Walther jullie zullen troosten in de toekomst.
Veel kracht en Gods nabijheid wensen wij jullie allen toe.

Bert en Alice Rijnberk

Walther was als kind heel lief, een rustig kereltje. Hij werd vriendje van Sjors, die twee huizen verder woonde op de s’Jacoblaan. Ze trokken samen veel op. Zo gingen ze samen werken, met hun Fisher Price auto’s. Met een hamer en nijptang. Ze waren 3/4 jaar. Later gingen ze karweitjes doen om vuurwerk te kunnen kopen. Ze gingen samen de tuinen onderhouden. Walther gaf de opdrachten en Sjors werkte. In de Cunera kerk leerde hij Lotje kennen. We zijn trots dat hij zijn HBO gehaald heeft. En dat hij een sterke vrouw heeft die hem steunt door dik en dun, een mooi gezin met lieve kinderen. De band van Walther en Lotje is sterk, het was duidelijk te zien toen Walther ziek was. Geen moeite teveel. Walther is uitgezonden geweest met Ewout, met Jeugd met een opdracht. Geloof was belangrijk voor hem, zijn hele leven.
Lieve schat we missen je.
Je vader en moeder

Lieve familie,

Gecondoleerd met dit grote verlies.
We wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe om hiermee om te gaan
Liefs, Marjolein Honders, Bert van Olderen , Nena en Levi

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,

Gisteren in de dienst bij Mozaïek hoorde ik het verdrietige nieuws.

Persoonlijk ken ik jullie niet maar wil jullie via deze weg heel veel sterkte en kracht toewensen met het verlies van jullie vader en jou man Lotje.

Beste Lotje en kids, wat een verschrikkelijk zwaar pad hebben jullie in moeten gaan, eerst samen met Walter en jullie vader, nu verder zonder hem, er zijn zoveel vragen er is zoveel pijn, er zijn zoveel dingen niet te begrijpen, wij wensen jullie alle moed en kracht die nodig is om dit te verwerken en zonder hem door te kunnen gaan. Heel veel sterkte gewenst door Marinus, Anja, Geurt Jan en Wilmer van den Berg

Lieve,Lieve, Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Wat een verdriet en gemis dat je nu al je Walther en jullie je papa moeten missen.
Het is niet te bevatten.

Wij mensen maken plannen, dat moet en mag ook, maar de Hemelse Vader heeft zijn eigen plannen en weet dat dit ook goed is.
Walther, papa heeft het nu goed. Maar het gemis wordt er zeker niet minder om.

Dankbaar ben ik dat ik jou heb mogen kennen Walther.
Top kerel voor mijn nichtje Lotje en een geweldige/super papa voor mijn achterneefjes Gijs, Joep, Nout en achternichtje Cato.
Daar ik de “derde Oma” van mag zijn, van zulke toffe kinderen, wat een voorrecht.

Jullie kwamen geregeld op de boerderij.
Daar genoot je zichtbaar van Walther en ik ook.
Je schaterlach hoor ik nog.
Met de kinderen aan de hand liep je de stallen rond en legde ze van alles uit, ook de gevaren op de boerderij.
En altijd was je in voor een lolletje met ze geweldig!
Ook herinner ik me de wandeling langs het kanaal, waar we wietplanten ontdekten. Politie erbij, Gijs en Joep vonden het spannend, maar jij maakte er een lolletje van. En je kon er maar niet over uit dat dit mogelijk was in Heeten.

Lieverds jullie zijn altijd welkom op de boerderij.
Gods zegen en liefde wens ik jullie toe.
Liefs Karin

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,

Het is niet te bevatten dat jullie lieve papa en man er niet meer is. Wij willen jullie heel veel sterkte toewensen in dit grote verlies.

Walther was een fantastische kerel, die altijd klaar stond voor de ander. Onze meest dierbare herinnering is dat hij ons zo bijstond toen Armen (broer /zwager) overleed. Werkelijk alles heeft hij geregeld. Hij was daar, in een intens en heftig verlies.
Maar ook op zoveel andere momenten was hij er, met zijn gulle lach. Altijd het glas halfvol. Altijd positief. Een helper, een bemoediger, een vriend.

We zullen hem nooit vergeten!

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Ongelooflijk verdrietig dat Walther er niet meer is. We missen hem enorm bij Alles op Groen. Maar dat valt in het niet bij jullie gemis. Heel veel sterkte en kracht om dit verdriet te dragen. Hij bracht altijd zoveel als hij kwam: positiviteit, energie, ideeën en enthousiasme. Ook in de moeilijkste tijden bij ons bleef hij iedereen aanmoedigen: ‘we gaan er gewoon voor’ en ‘schouders eronder’. Dat was zo waardevol.
Ook zijn betrokkenheid was groot. Toen het moeilijk liep met een collega was hij degene die als brug tussen ons ging staan en ons echt op zo’n positieve manier hielp. Hij hield van zijn werk en bleef daar voor gaan, ook toen het eind vorige jaar bijna niet meer ging.
Hij ging voor de klant, hij ging voor de volgende verkoop. Daar haalde hij zijn voldoening uit. En hij was er goed in. Hij was een mensen-mens die graag bij mensen thuis zat om hen te helpen te verduurzamen.
Met pijn in het hart nemen we afscheid van hem. Hij wordt niet vergeten.

Lieve familie, gecondoleerd met dit enorme verlies.
Ik vergeet nooit meer dat Manoah voor het eerst wilde spelen bij iemand uit de klas en dat was bij Gijs. Ik vertelde Walther dat ze het heel spannend vond en hij ging daar zo goed mee om. Ik kreeg een heel blij kind weer mee terug!
Lieve groet van Linda, Jeroen en Manoah

Lotje en kinderen, heel veel sterkte de komende tijd. Wat een vreselijk verlies.
Geen woorden voor.

Lieve Lotje, kinderen, oom Wout, tante Ineke, Ineke en Annemarie,

gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik herinner mij Walther als een bijzonder fijn, vrolijk en positief mens. Het gedicht van Toon Hermans vind ik mooi en helemaal passen. Wij zijn geschokt en verdrietig vanwege zijn overlijden. We weten dat het nu goed met hem is, maar wat een leegte blijft er achter. Ik wens jullie Zijn kracht, rust en vrede toe en heel veel sterkte!

Lieve Lotje, Gijs, Joep, Nout en Cato,
Gecondoleerd met dit enorme verlies. 

Dag Walther, ik zal veel van je herinneren. 
Je keiharde lach, je vlagkunsten in de Pniëlkerk, wandelen in de Vleutense kloostertuin, concert in Nijmegen, die massage-bedden van je, jouw passie voor God en liefde voor Lotje en kinderen. 

Veel liefs, Sjoerd en Mirjam Jones.