Voor regeling

Veel mensen denken dat je een uitvaartondernemer pas belt na een overlijden. En uiteraard is dat ook zo, maar tegenwoordig kan en mag het ook ervoor.
Ik kom vaak bij mensen die ernstig ziek zijn en hun eigen uitvaart willen bespreken, zodat het straks allemaal geregeld is, volgens hun wensen. Vaak geeft het iemand die terminaal ziek is veel rust, dat de uitvaart is besproken. Maar het is direct na het overlijden ook enorm fijn voor de nabestaanden. Ze hoeven niet meer na te denken over hoe en wat, of ingewikkelde keuzes te maken. Maar hebben de tijd en de ruimte voor het afscheid wat ze nodig hebben. Ook oudere mensen kiezen vaak voor een voorregeling van hun uitvaart, simpelweg om hun kinderen of partner straks te ontzorgen. Maar soms ook om zo te bekijken of ze voldoende verzekerd zijn, of voldoende geld apart hebben gezet voor de uitvaart.
Iedere voorregeling is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vind u een voorregeling nog een stapje te ver? Dan kunt u ook hier ons gratis laatste wensenboekje aanvragen.

Nazorg

Na de uitvaart kom ik in de weken erna tenminste nog 1 keer langs om niet alleen de uitvaart nog eens na te bespreken, maar juist ook om te horen hoe het nu met je gaat. Om te zien of ik nog iets voor je kan betekenen en ergens voor kan zorgen. Ook als er na enkele weken of maanden nog vragen zijn, ben ik altijd bereikbaar.
Er zit tenslotte niet voor niets het woordje zorg in uitvaartzorg.

“Ik kan niet mee naar de overkant, maar ik breng je tot aan de brug. Ik zal zwaaien tot jij daar bent beland en dan pas ga ik terug.”

Laatste wensenboekje

Contact

Simone Beijer
Tureluurweide 38
3927 SH RENSWOUDE

24/7 bereikbaar voor melding van overlijden

 

0318 574 424

Kvk-nr 54556570

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.