2 oktober 2017

Wij zouden het fijn vinden als jullie hier een reactie achter laten

 1. Miranda van Dijk schreef:

  Wij hebben met Simone ruim voor het overlijden van mijn man Ron al kennis gemaakt.
  Waar wij door meerdere gesprekken een heel mooi afscheid(brief) hebben kunnen realiseren ,
  Vooral het begeleiden van de kleinkinderen vond hij erg belangrijk.
  Buiten het begeleiden werd er ook goed geluisterd hoe wij het wilde hebben. door dit samenspel hebben wij er iets heel moois en persoonlijks van kunnen maken. Waar ik het hele team dankbaar voor ben.
  Groetjes Miranda van Dijk uit Harskamp

 2. Annette van Harn schreef:

  Foutje! Overlijden!

 3. Annette van Harn schreef:

  Ha Simone en team!
  Natuurlijk doe ik dat!
  Jij bent een fantastische uitvaartverzorgster!
  Wij zijn zeer blij dat jij ons begeleid hebt.
  Jij kan alles zo goed verwoorden!
  Ik draag je op aan ieder die te maken heeft met een overleiden!
  Het gaat je/jullie goed.
  Ook in Harskamp!
  Liefs Annette van Harn-Vonk

 4. Francis Pol schreef:

  Lieve Simone en team

  Samen met mijn kinderen wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie steun, betrokkenheid en warmte met het overlijden van mijn allerliefste.
  Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een waardevol persoonlijk afscheid.
  We hadden het ons niet beter kunnen wensen.
  Jullie zijn lieverds met harten van goud.

  Liefs Francis, Simone en Bas

 5. Antoinette Kooistra schreef:

  Lieve Simone, Jaap en de rest van het team,

  In augustus en november hebben jullie het afscheid van mijn vader en moeder begeleid. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de persoonlijke aandacht, de zorgvuldige begeleiding en steun in deze periode. Door jullie warmte en begrip is het een afscheid geworden waar ik, ondanks het verdriet, met een goed gevoel aan terug denk.

  Hartelijke groet,
  Antoinette Kooistra

 6. Rudy Boone schreef:

  Hoi Simone en team,

  Wij hebben in november onze (schoon-)vader, opa en overopa moeten begraven. Dit is allemaal heel goed gegaan. We zijn blij met jullie begeleiding in dit alles (en zeker van Jaap, de uitvaartverzorger die ons heeft begeleid). Het was allemaal heel persoonlijk en voelde goed. Ook het persoonlijke deel wat jijzelf deed met de achterkleinkinderen was heel mooi. We kijken er (ondanks het verdriet) met hele goede herinneringen op terug.

 7. T van Koerten van Essen schreef:

  Beste Simone en team,

  We zagen je steeds voorbij komen in krantjes en dat sprak ons aan. We besloten om jou te benaderen als de tijd daar zou zijn. Mijn man en mijn vader overleed op 20 mei 2021. De uitvaart werd inderdaad door jullie geregeld. Dit tot volle tevredenheid. Ondanks het

  verdriet hebben wij er fijne herinneringen aan over gehouden. Niets was jullie te veel, alles mocht, alles kon. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede begeleiding in de voor ons zo moeilijke periode. Wij zullen het zeker verder vertellen. wij wensen jullie een heel mooi 2022.Met vriendelijke groet
  Door van Koerten van Essen en Nico van Koerten.

 8. Ralph Lit schreef:

  Beste Simone en Team.
  Wij hebben de begeleiding van onze moeder schoon moeder na haar overlijden mogen ervaren als warm en professioneel,
  Lieve groet fam,Lit

 9. Sonja Houthuijzen schreef:

  Beste Simone en Team,

  Onze lieve moeder en oma is in maart overleden en lag bij jullie op de Boskamer. Ondanks al het verdriet dat we hadden, kijken wij terug op een mooi afscheid, dit mede door jullie, wat een warmte, steun en betrokkenheid. Heel fijn dat we jullie hebben leren kennen. !
  Liefs van Sonja

 10. Bettie van Hees schreef:

  Lieve simone,

  Wij hebben afgelopen jaar in februari mijn oma moeten begraven, wat was dit moeilijk en pijnlijk. jullie hebben mij aan de hand mee genomen door alle moeilijke beslissingen heen. Waar ik door de bomen het bos af en toe niet meer zag, zorgde jullie voor een trappetje zodat ik over mijn eigen angsten en emoties heen kon kijken. Niets was te gek, alles kon geregeld worden. Uit eindelijk een uitvaart gehad waar mijn oma echt trots op was geweest. Wat ben ik jullie tot op de dag van vandaag toe dankbaar. Wat ben ik blij dat ik jullie heb ontmoet en van jullie heb mogen leren, want geloof me de lessen die ik in die week geleerd heb zal ik mijn leven met mij mee dragen.

  Veel liefs Bettie van Hees (de Roos)

 11. Linda schreef:

  Beste Simone en team,
  In oktober hebben we onze moeder en (overgroot)oma moeten begraven in Coronatijd. Hoe bizar is dat en hoe moeilijk om met zoveel beperkingen toch een afscheid te kunnen organiseren waar je een goed gevoel aan overhoudt.
  Dat goede gevoel heb jij weten te brengen aan ons met al je inzet, meedenken, steun en betrokkenheid. Hierdoor konden wij stap voor stap meer afscheid nemen van onze moeder en hadden we de tijd om ons verdriet de ruimte te geven in plaats van dat we ons hoefden druk te maken over allerlei organisatorische zaken.
  Hiervoor zijn we je dankbaar.
  Een hartelijke groet namens ons allemaal.
  Familie Blaauwendraat

 12. Gwenda Jetten schreef:

  Lieve Simone, ome jan en al jou lieve collega’s, super bedankt voor al het mooie en liefdevolle wat we hebben mogen ervaren en voelen, rondom het overlijden van onze lieve man, vader, opa en overgrootvader. We kijken mede dankzij jullie terug op een super mooi en liefdevol afscheid. we hadden het ons niet mooier kunnen bedenken. jij bent echt een vrouw met een hart van goud! Nogmaals bedankt voor alle liefde, troost, en zorg. heel veel liefs Fam.Jetten.

 13. van Mourik schreef:

  Lief team van Simone Beijer uitvaartzorg,

  Op 8 september hebben we afscheid moeten nemen van onze moeder, schoonmoeder, oma , en overgrootmoeder. Voor ons was de keus niet zo heel moeilijk, Simone uitvaartzorg heeft 11 maanden geleden ook de uitvaart van onze vader begeleid, en op wat voor een manier. Wat een geweldige steun zijn jullie voor ons geweest, toen maar ook nu weer. Geweldig zoals jullie weten wat mensen nodig hebben die verdriet hebben. Wij willen jullie hartelijk danken voor de zorg en de troost die we hebben ontvangen.

  Lieve groet,

  Marijke en Adri ,Wim en Monique,
  Nel en Paul ,Marjan en Chris

 14. Cees van Benthem schreef:

  Lieve Simone

  het is verkeerd om een “zakenrelatie” aan te spreken met lieve, maar hoe jij, je collega’s en je vader met ons zijn omgegaan bij het regelen van de uitvaart van onze schoonzoon André, vinden wij dit zeker op zijn plaats. Alle gesprekken ongeacht met Simone 1, 2 of met Henriette waren soms zakelijk, maar altijd lief en vanuit jullie hart gesproken. Over de uitvaart kunnen wij alleen maar lovende woorden vinden, en weer lief gesproken en met een gevoel voor detail, waarbij je geen moment moest zoeken naar de juiste woorden. Wij weten nu waarom Nicole en André met elkaar hebben afgesproken, als ik kom te overlijden moet Simone Beijer alles regelen.

  Lieve Simone, dit bedankje is te kort, te weinig onderbouwt, maar weet dat wij het team Simone Beijer nooit zullen vergeten.
  met een lieve groet

  Regina en Cees van Benthem

 15. Antje van Maurik schreef:

  Lieve Simone van de Berg
  Wat een kanjer ben jij. Wat heb jij ons gesteund uit handen genomen en begeleid. Door jou inbreng hebben wij een fijne waardevolle uitvaart beleefd van mijn moeder. Je was er echt voor ons. Wat ik al zei als ik aan een uitvaart ondernemer dacht werd ik al tijd een beetje bang. Drie delig zwart en ernstige gezichten. Jij bent een boegbeeld voor jullie branche. Lieve Simone dank je wel. Familie van Maurik

 16. Corry, Martijn en Melissa schreef:

  Lieve Simone en team,

  Geheel onverwachts hebben wij op 1 januari 2020 afscheid moeten nemen van onze man en vader Gerrit.
  Vanaf het moment dat wij jou belde stonden jij en je team voor ons klaar.
  Jullie zijn professioneel en meelevend. Hierdoor voelde wij ons direct op ons gemak bij jullie in deze moeilijke en emotionele tijd. En zeker niet onbelangrijk is jullie gepaste humor op zijn tijd.
  Bij het bespreken van de uitvaart dacht je met ons mee, kwam je met suggesties en lette je op de kleine details om de uitvaart, samen met ons, tot in details goed voor te bereiden.
  Op een persoonlijke en warme manier hebben jullie de uitvaart verzorgt.
  Een mooiere uitvaart konden wij ons niet wensen.
  Nog dagelijks horen wij van familie, vrienden en kennissen hoe mooi ze de uitvaart vonden.

  Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de goede zorg.

  Lieve groetjes,
  Corry, Martijn en Melissa Ederveen

 17. Marijke en Marten en Lijdie en Gijs schreef:

  Lieve Simone en medewerksters,

  Het is nu 9 maanden geleden dat onze moeder is overleden. We wisten dat het ging gebeuren en hadden samen met jou al het e.e.a. geregeld.
  Op 16 juli ’s nachts overleed onze moeder.
  Het was vlak voor jouw vakantie, maar ondanks de drukte hebben jij en je team het keurig geregeld.
  De muziek en de bloemen waren prachtig, echt zoals onze moeder dat wilde.
  Ook de nazorg was heel lief, een kaartje en een ook met kerst een lichtje.
  Het gaf ons zeker troost.
  Bijna een jaar later, maar alsnog bedankt voor alles.

 18. Rachel, Rene, Cathy, Jonie & Anouk schreef:

  Lieve Simone Beijer en Simone van den Berg,

  Op 21 Juli 2018 hebben wij geheel onverwachts afscheid moeten nemen van onze Martijn. We hebben direct gebeld en jullie stonden vanaf minuut 1 voor ons klaar. Het was een beetje een drukke periode i.v.m. vakanties, maar dit hebben jullie keurig opgelost en hier hebben wij geen hinder van ondervonden. We zijn jullie heel erg dankbaar voor jullie inzet en steun. Jullie zijn enorm professioneel, erg betrokken en ontzettend lieve mensen. Dankzij jullie hebben wij Martijn het afscheid kunnen geven wat hij verdiende. Wij zijn jullie hier nog dagelijks dankbaar voor.

  Nogmaals dank namens ons allemaal.

  Liefs,

 19. Pauline van 't Foort - de Ruig schreef:

  Lieve Simone,
  Op 21 december 2017 moesten wij geheel onverwacht afscheid nemen van onze Netty. 1 telefoontje naar jou en binnen no time stond je op de stoep met alles wat nodig was om de uitvaart te regelen. En dat was zo vlak voor Kerst nog een hele uitdaging. Gelukkig waren de lijnen kort, konden we je dag en nacht appen of bellen en heb je ons vakkundig, warm en liefdevol begeleid en ontzorgd. De uitvaart was helemaal in stijl van de bijzondere persoon die onze moeder, vrouw en oma was.
  Nu, alweer 8 maanden verder, zijn we nog altijd dankbaar voor je enorme inzet en steun (dit geldt uiteraard ook voor de rest van je team).

 20. Femke de Boer schreef:

  Simone en haar team zijn professioneel, betrokken en erg prettig om erbij te hebben op zulke moeilijke en belanrijke momenten. Wij hadden ons geen mooiere uitvaart voor onze vader kunnen wensen. Van harte aan te bevelen. Femke de Boer

 21. Kenneth Manuputty schreef:

  Beste Simone,

  Via een collega zijn we bij jullie terecht gekomen.
  Vanaf het eerste gesprek, toen mijn mijn moeder nog leefde, voelde alles al vertrouwd en warm aan.
  Ook als we vragen hadden en bepaalde zaken nog niet duidelijk waren konden we altijd een belletje plegen of een mail versturen.
  Op 21 maart, na vele behandelingen in het ziekenhuis, was het de dag dat de heer mijn moeder tot zich nam.
  Velen onder ons waren geschrokken en waren met van alles en nog wat bezig.
  Maar op jou en jouw team konden wij bouwen! Op de dagen voor de uitvaart en tijden de uitvaart waren er veel kleine kinderen aanwezig. Ook aan de kindjes werd er op een hele fijne speelse manier verteld, hoe zij op hun manier afscheid konden nemen van hun oma!
  Omdat mijn moeder en ik allebei Christen zijn, vonden wij het heel erg fijn dat we daarover heel open konden zijn en dat dankzij jou de uitvaart ook op ”die” manier is verlopen!
  Het was mede door jullie een hele speciale dag om nooit meer te vergeten!

  Mogen jij en jouw team dit nog heel lang doen en velen mensen een mooie laatste herinnering meegeven!

  Mijn familie en ik, zijn jou en jouw team heel erg dankbaar en zijn blij dat jullie mijn moeders uitvaart hebben verzorgd!

  Misschien ontmoeten wij elkaar nog eens!;)

  Gods zegen! <3

 22. Teun Helms schreef:

  Beste Simone,

  Nogmaals hartelijk dank voor de persoonlijke en warme manier waarop jij en je collega’s de uitvaart van onze moeder hebben geregeld. Afstand nemen waar nodig en nabij zijn waar nodig weet je goed in te schatten. Ook de fijne gesprekken rondom de uitvaart en de nazorg hebben wij bijzonder gewaardeerd.

 23. Dirk van der Horst schreef:

  Lieve Simone,
  Alles vanaf de eerste dag tot en met de uitvaart was perfect geregeld, evenals de nazorg.
  Jij was er “gewoon” voor ons met zoveel aandacht, warmte en liefde in deze voor ons zo moeilijke periode.
  Dit is nu wat je moet verstaan onder “uitvaartverzorging”.
  Namens de gehele familie ontzettend veel dank aan jou en jouw team.

 24. Karin Moree schreef:

  Lieve Simone,
  Na het plotseling overlijden van onze zoon, hebben jij en je team ons een enorm warme, goede begeleiding gegeven. Het heeft ons enorm gesteund in deze moeilijke periode. Groot respect voor jou en je team.

 25. Coby Gooijer schreef:

  Lieve Simone,

  Al jaren geleden wist ik dat als ik of mijn man zou komen te overlijden dat ik heel graag de uitvaart door jou wilde laten verzorgen. Helaas is op 19 juni mijn man Jan overleden. Vanaf het 1e moment dat ik je belde heb je mij en mijn kinderen op een hele fijne wijze beggeleid. Wat een mooi afscheid. Dit werk is echt je roeping !!!! Veel liefs van ons

 26. Karin van Londen schreef:

  Lieve Simone,

  Vroeg in de ochtend van 6 juli j.l. moesten wij een keus maken wie de begrafenis zou gaan regelen van onze allerliefste pa en opa. Wat ben ik ontzettend blij dat de keus op jou viel! Je hebt de gave om mensen op hun gemak te stellen, op een verdrietig moment in het leven. Zoals je mijn jongste zoon van zeven overal bij betrok, en je geweldig mooi en duidelijk beschreven boekje over overlijden.
  Ik heb groot respect voor je hoe je met alles omgegaan bent, en zeker ook met op zijn tijd je gepaste humor. Simone bedankt dat ik je heb mogen leren kennen, en bedankt dat jij het laatste stukje van onze zeer geliefde vader hebt begeleid!

 27. Daan Schmidt schreef:

  Wij zijn als familie enorm onder de indruk van Simone en haar team en de wijze waarop zij ons hebben begeleid in het afscheid nemen van onze vader. Persoonlijk, integer en professioneel. Ik wist niet dat het zo belangrijk was om goede begeleiding te hebben in zo’n fase. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

 28. Willeke Druart schreef:

  Lieve Simone
  Wat zijn we blij geweest met jou steun tijdens het plotselinge overlijden van onze vader op 6 juli. Geen vraag was te gek en je boek voor de kinderen super mooi geschreven door je, wat was mijn neefje daar blij mee.
  De linten waar je over vertelde en hoe speciaal dat voor ons was. Een hele mooie en waardevolle herinnering.
  Het beschilderen van de kist en dat jij het dan hebt over kusjes op de kist met lippenstift zo mooi en iets waar jezelf niet op zou komen.
  Het respect met het omgaan van onze vader die je niet kende maar waar je door onze verhalen wel een goed beeld van hebt gekregen.
  De nazorg die je geeft. Super bedankt ik wens je heel veel kracht en liefde toe in je werk en dat je het nog heel lang zult mogen en kunnen doen. 💋

 29. Joop Veldhuizen schreef:

  Toen onze moeder plotseling overleed stond ons hoofd niet naar alles regelen. Maar een telefoontje naar jou en jij stond met je team gelijk klaar voor ons. De uitvaart en alles daar omheen heb je perfect geregeld. Maar ook jou persoonlijke aandacht en je luisterend oor hebben ons erg geholpen.
  Daarvoor willen we jou en je team bedanken.

 30. Soraya schreef:

  Lieve Simone
  Het is nu 3,5 maand geleden dat wij afscheid hebben genomen van mijn papa
  Wij zijn trots dat jij de uitvaart hebt geregeld ,niets was te gek
  Het was een prachtige dienst !!!
  Het was heel speciaal .
  Wat kan jij mooi spreken zo n warm persoon die zoveel liefde uitstraalt en er voor ons was in deze moeilijke periode van ons leven
  Onze kinderen mochten je alles vragen en je nam de tijd voor iedereen en dacht met ons mee
  Ik kan niet anders dan zeggen dan dat je een geweldige vrouw bent
  En weet zeker dat papa Evert enorm trots zou zijn
  Hij zou geen ander hebben gewild dan dat jij het had gedaan
  Wij zijn enorm trots op hoe het allemaal geregeld is 💋 bedankt daarvoor xxxx soraya leen en de kinderen

 31. Ellen Drost - van Velze schreef:

  Het is nu ruim een half jaar geleden dat oma overleed. Bijna 97 jaar en het middelpunt van onze familie. De week die volgde was heel bijzonder en de uitvaart warm en vol liefde. Simone was er voor ons, regelde, hoorde onze wensen aan, gaf tips en maakte de mooiste gedichten. Ze liet de regie voor een groot deel bij ons als familie waardoor wij alle gelegenheid kregen onze herinneringen aan oma in een liefdevolle uitvaart te verwerken. Dat heeft mij persoonlijk erg geholpen het verdriet te verwerken van iemand te missen van wie ik heel veel houd.
  Lieve Simone, Bedankt voor je luisterend oor, je prachtige gedichten en je warme begeleiding!

 32. Norien Gersen schreef:

  Simone heeft de uitvaart van onze broer begeleid. Wat heeft ze dat goed gedaan. Je kunt goed merken dat ze enorm betrokken is en veel ervaring heeft. De grote lijnen heeft ze prima in beeld waardoor er zoveel oog is voor detail. Lieve woorden voor alle verdrietige mensen, knuffels voor de neefjes en nichtjes, herinneringslampjes voor alle medebewoners. Niets was teveel. We hebben echte betrokkenheid ervaren. Zo’n mooie uitvaart helpt echt bij het verwerkingsproces. Beide Simone’s, namens de hele familie enorm bedankt!

 33. Fam. v Leur schreef:

  Simone heeft de uitvaart van onze vrouw – moeder – oma verzorgd. Samen met Simone 2 hebben zij dit perfect geregeld. Vanaf het eerste contact was er meteen een klik. Ze luistert goed naar de situatie en wensen. Ze heeft eigen ideeën die goed passen bij de persoonlijke wensen. Ook heeft ze aandacht voor elke persoon en ziet goed wie ze op welk moment moet steunen. Het gevoel dat wij hebben overgehouden Persoonlijk, Warm en Betrokken.

 34. Jeanet van de Bovenkamp schreef:

  Lieve Simone,
  Het was midden in de nacht toen wij je belden, omdat mijn moeder was overleden. Snel was je in de Sloep en die nacht hebben wij alles samen gedaan, wat er nodig is bij het overlijden van een dierbare.
  Vanaf het eerste moment begreep je wat onze wensen waren en dat heb je bijzonder goed uitgevoerd. Het is een afscheid geworden zoals mijn moeder was. Ik denk dat mijn ma jou een heel prettig persoon had gevonden! Je hebt ons met raad en daad bijgestaan in deze moeilijke tijd, en daarvoor willen wij je bedanken.
  Gert en Jeanet van de Bovenkamp

 35. marieke te brake schreef:

  Lieve Simone,
  Je bent een bijzondere vrouw met de gave om mee en in te voelen. Dit werk is jou op het lijf geschreven. Je hebt zoveel te geven aan mensen. Bedankt voor de liefdevolle manier waarop je er voor ons was tijdens het afscheid van mijn vader.

 36. Marjon Broek schreef:

  Simone,
  Heel bijzonder is het geweest hoe jij ons hebt begeleid bij het overlijden van mijn geliefde man Lex. Voor zijn dood heeft hij kennis gemaakt met je, hebben we een fijn gesprek gehad en heeft hij al een aantal dingen uitgezocht voor zijn komende overlijden. Dit alles maakte het afscheid zeer persoonlijk en dat hebben we enorm gewaardeerd. Als ik nu terug kijk kan ik zeggen dat ik “tevreden” terug kijk…misschien een beetje raar woord in dit verband maar absoluut van toepassing op alles rondom Lex zijn overlijden en afscheid.

 37. Wil te brake schreef:

  Lieve Simone,

  Je ziet je werk als een roeping vertelde je,
  zo hebben we het ook ervaren bij het overlijden van mijn man. Liefdevol. ervaren en
  overal een oplossing voor vinden. Een rots in
  de branding. Dank je wel.

 38. Mary ter Burg schreef:

  Lieve Simone,

  We hebben je leren kennen in de moeilijkste periode van ons leven. Het overlijden van onze lieve Bert.
  Wat een liefden geef jij en wat ben je ons tot steun geweest.
  Geweldig zoals je alles geregeld hebt
  En ook nu in deze moeilijke maand denk je aan ons doormiddel van een kaarsje.
  Je bent een topper!!!

  Nogmaals dank je wel.

 39. Nicolet schreef:

  Lieve Simone,
  Wat ben jij een kanjer, hoe jij alles geregeld hebt toen mijn schoonvader overleed.
  Hoe jij de kids erbij betrok en alles ging uitleggen wat er allemaal ging gebeuren en hoe alles zou verlopen op de dag van de begrafenis.
  En daar houdt het bij jou niet op….na een tijdje een kaartje voor mijn schoonmoeder en nu voor de kerstdagen een lieve brief met een kaarsje….dat doet een mens goed en geeft je het gevoel dat je bij iedereen echt betrokken bent!
  Dank je wel voor alles voor toen en nu!!

 40. Maion schreef:

  Het was geweldig hoe jij ons begeleid hebt en er voor ons was, toen bijna een jaar geleden onze moeder overleed. Ook hoe je met de kinderen omging en met hun (en onze) emoties was heel mooi.
  Een jaar later, maar alsnog bedankt voor alles.

 41. Roos schreef:

  Lieve Simone,

  Hartelijk bedankt hoe jij voor ons klaar stond na het plotseling overlijden van onze (schoon)zus en tante.
  Bijzonder hoe je direct klaarstond voor onze Louise (4jr) met je trootsknuffel. Maar ook je goede uitleg over “het kapotte huisje waar je niet meer in wilt wonen en dat er nu een nieuw huisje voor haar is…”
  Mooi symbool (en perfecte afleiding) het bellenblazen, “We sturen de bellen met kusjes naar Tamara…”
  Heel fijn hoe je oog hebt voor jong en oud om je heen…!
  We hebben dit alles als erg waardevol ervaren. Dank je wel!

  Gerben, Roos & Louise Venema

 42. Leonieke Bos schreef:

  Lieve Simone,
  Ik zou jou bij iedereen aanraden! 2 maanden geleden overleed mijn vader. Fijn dat hij zelf nog met jou zijn wensen heeft kunnen bespreken. In de periode rondom zijn uitvaart hebben we jou leren als een warm, betrokken persoon. Jij maakte het verschil in deze hectische, emotionele periode. Hierdoor kijken we terug op een prachtig afscheid van mijn vader waarbij ook jou persoonlijke woorden aan zijn graf zeker hebben bijgedragen. Ga door met dit prachtige werk waar jij zo goed in bent.

 43. Anita Romp schreef:

  Lieve Simone.

  Nu bijna drie maanden geleden overleed mijn Lieve Man.
  Er komt op zo’n moment zoveel op je af, en wat moet er nu allemaal geregeld!
  Ik kreeg van de buurtzorg jou telefoonnummer en wat ben ik daar dankbaar voor nog steeds.
  Je kwam samen met Simone (2), en er was gelijk de geruststelling van alles komt goed! De oudste zoon was onderweg nar huis vanuit New Zeeland en jij hebt ervoor gezorgd dat ook hij nog even zijn moment met zijn vader mocht hebben ( ook al kon hij hem niet meer zien). Een dag later het regelen van de uitvaart, hierbij werden de kleinkindertjes ook zo lief betrokken! En werd alles zo mooi voorbereid, helemaal zoals Hij het graag had gewild , de kleintjes speelden daarbij ook een grote rol.
  Prachtig was de Lintenceremonie en de kusjes via de bellenblaasjes naar opa blazen die op zijn wolkje de kusjes op zou vangen.
  Het was een liefdevolle uitvaart , maar dit had het nooit geweest als jullie niet van die prachtige mensen zouden zijn met het hart op de juiste plaats.
  Lieve Simone heel erg bedankt voor de onzettende lieve en warme begeleiding , dit helpt ons heel erg bij de verwerking van het overlijden van onze lieverd.
  Die naar het leek op het einde van de uitvaart toch nog even zelf de touwtjes in handen nam.
  Dank jullie wel!

 44. Joyce Dorst schreef:

  Lieve Simone,
  Toen mijn moeder onverwachts overleed en wij echt geen idee hadden waar we moesten beginnen en wat er allemaal gedaan moest worden bracht jij bij het eerste telefoontje al verlichting. Direct ging je aan de slag met regelen zodat wij een paar uur konden slapen (voor zover mogelijk).
  Toen ik je de volgende ochtend zag en je direct herkende (van ruim 20 jaar geleden) voelde het meteen vertrouwd. Je betrok direct de kleintjes erbij. Je luisterde naar ze, legde ze uit wat er ging gebeuren en je gaf ze de ruimte die ze nodig hadden in die heftige tijd.
  Gedurende de dagen naar de uitvaart was je er voor ons. Je kon de pijn niet wegnemen maar jij was absoluut ons lichtpunt gedurende die dagen. Je nam de leiding waar nodig, dacht aan dingen waar wij niet bij stil stonden en kwam met originele ideeën om mijn moeders uitvaart echt haar uitvaart te maken ondanks dat je haar niet persoonlijk had ontmoet. Echt een gave.
  Ook tijdens de uitvaart was er ruimte voor ons om te doen wat we wilden en zorgde je dat de kleintjes zich op hun gemak voelden door voordat de dienst begon met hen aan de hand tussen de gasten te lopen.
  Nu inmiddels bijna een jaar later wil mijn zoontje van 3 nog steeds zijn handjes verven als we gaan knutselen. “Net als toen bij oma Dima”.
  Wat ben ik je dankbaar voor die mooie herinnering.

  Lieve Simone, prachtmens, wat een bijzondere klik, je bent en blijft voor altijd in mijn hart.

 45. Arianne Nagtegaal schreef:

  Lieve Simone,

  We kenden je niet, we hadden alleen op je website gekeken.
  Wat ben ik blij dat jij de begrafenis van mijn moeder hebt geregeld. Je luisterde goed naar onze wensen en voelde heel goed aan wat we wilden en wat we nodig hadden.
  Van het begin van de dag nam je de kleinkinderen mee in wat er ging gebeuren die dag, je betrekt ze overal bij. Het bellen blazen wat de kleinkinderen aan het graf mochten doen, de kusjes naar de hemel voor oma, was echt top. Dat heeft ook erg veel indruk gemaakt bij de aanwezigen, ik hoor het nog steeds.
  ik kon na afloop zeggen dat ik zelfs bijna genoten had van deze bijzondere dag.
  Het was allemaal top geregeld, heel fijn voor ons, geen zorgen.
  Echt, mijn complimenten en bewondering voor hoe jij je werk, roeping, invult en uit mag voeren.

 46. Hanneke schreef:

  Lieve Simone, jíj maakt het verschil!

 47. Lisanne Beukhof schreef:

  Lieve Simone,

  We hebben je in het ziekenhuis ontmoet, een paar uur voordat ons al overleden zoontje geboren zou worden. We zijn blij dat de verpleegkundige in het ziekenhuis jou heeft aangeraden. Je kon snel langskomen voor een kennismakingsgesprek. Ook dacht je meteen mee en adviseerde je ons in de keuzes die we zo snel moesten maken. Ook de dagen na de bevalling, op de dag van de begrafenis en de dagen erna hebben we veel steun aan je gehad. Van te voren was ik bang dingen te vergeten, omdat het voor mijn gevoel zo snel geregeld moest worden. Maar dankzij jouw ervaring, advies en persoonlijke aanpak kijken we terug op een fijne dag!

 48. Desiree schreef:

  Ik heb geen persoonlijke verhalen bij jou, Simone, maar wel eentje uit de professionele sfeer van mijn werk in het verpleeghuis. Op het moment dat een familie afscheid had genomen van hun dierbare, en hun eerste keuze voor een uitvaartondernemer niet mogelijk bleek, heeft deze familie jou gebeld om te overleggen. Zonder aarzelen zei je ja op hun verzoek, ondanks een voor jou al drukke periode. Het was voor ons een genot om met jou en de familie samen te werken naar het moment dat “onze” bewoner ons moest verlaten en we haar over moesten dragen aan jou. Toch hebben we dit graag gedaan, omdat we wisten dat ze bij jou in goede handen was. Ik hoop op nog veel meer momenten van samenwerking, waarbij ons werk naadloos op elkaar aan mag sluiten!

 49. Rien en Lieset schreef:

  Wat een dag had moeten zijn vol tranen van blijdschap, was het begin van heel veel tranen van verdriet: onze dochter overleed 15 uur na de bevalling, totaal onverwacht na een voldragen zwangerschap. Dan moet er een uitvaart geregeld worden. Iets waar we allebei gelukkig geen ervaring mee hadden en we ook nooit hadden kunnen bedenken dit voor ons eigen kind te regelen. Iets wat je helemaal niet wilt, maar als het dan toch moet, dan wil je ook zo liefdevol en waardig mogelijk afscheid nemen. Simone gaf ons meteen een heel goed gevoel en heeft ons enorm geholpen om ons wegwijs te maken in de mogelijkheden rondom het afscheid van onze dochter. Samen met haar medeleven, kennis en advies hebben wij onze dochter een prachtig afscheid gegeven, en tegelijkertijd anderen met haar kennis laten maken, hoe gek dat ook klinkt. Een enorm verdrietige gelegenheid, waar we ondanks alles met een fijn gevoel op terug kijken: we hebben alles gedaan voor haar wat we konden!

 50. Corina honders schreef:

  Je was er voor ons allemaal, kundig, lief, persoonlijk en betrokken, met n lach en n traan, jij bent zoals je bent, da s heel veel waard in moeilijke verdrietige momenten, maar heel byzonder om op terug te kijken, ik zou je aanbevelen, je doet dit zo goed…..

 51. Samenda Nieuwkoop schreef:

  Lieve Simone,

  Jij bent een topper! Je hebt ons getrouwd, en daardoor is mijn schoonvader in contact met jou gekomen. Helaas was hij ongeneeslijk ziek maar hij heeft zijn laatste wensen nog met jou kunnen bespreken. Je weet precies alles in te vullen, en wanneer je er moet zijn. Je bent hiervoor geboren en je doet het met liefde! Dit is aan alles te voelen. Je weet precies wat iedereen nodig heeft!

 52. Melissa schreef:

  Bedankt voor wie jij bent.
  Met jou al verschillende herinneringen. Als trouwambtenaar en uitvaartleidster.
  bedankt hoe je tygo er bij heb betrokken bij het afscheid en me moeder en familie.
  Je hebt een plek in ons hart.

 53. Michiel dorst schreef:

  Lieve Simone,

  Wij hebben je voor het eerst ontmoet voor de uitvaart van onze moeder, oma en vrouw . Meteen was er die “klik” die je hoopt te hebben tijdens zo’n ontmoeting.
  Je hebt ons laten huilen met je directe vragen maar je hebt ons ook zeker laten lachen om zo even de druk van onze schouders af te halen . Je passie voor het werk straalt eraf .
  Dank je wel voor je professionele maar toch menselijke werkwijze.
  Je bent een geweldig mens !

  Groetjes Michiel en sabina dorst
  Xxx van Kyra en Fay ?

 54. Bianca Martens schreef:

  Simone, wat hebben wij een bijzonder verleden, jij als trouwambtenaar en ik als fotograaf, een bijzonder huwelijk van een bijzonder stel en kort daarna een uitvaart…. van dichtbij heb ik steeds jou bijzondere vermogen mogen horen hoe prachtig jij met woorden bent…! Nu heb ik voor de tweede keer jou fotos mogen verzorgen voor jou website en dankbaar dat we elkaar steeds weer tegenkomen want wat kunnen wij vreselijk lachen op momenten dat dat nodig is! Ga zo door topper!

 55. Marrie schreef:

  Simone heeft de uitvaard van een dierbaar persoon verzorgt. Dit deed ze met veel liefde en aandacht.
  Geen vraag was te veel en geen idee was te gek. Heel fijn hoe jij ons door het eerste stuk van een moeilijke tijd heb begeleid.

 56. Sanne van den Berg schreef:

  Lieve Simone,

  Jij hebt het afscheid van onze zo geliefde Oma,Moeder en Schoonmoeder geregeld. En wat was het bijzonder. Alles was tot in de puntjes geregeld, en dat niet alleen ook jij was er, dag en nacht voor ons. Waar wij het soms niet meer zagen zitten bracht jij liefde en kleur met je mee, zodat ondanks alles wij ook hele mooie en diepe herinneringen hebben gekregen aan het afscheid. Het afscheid heeft echt een eigen draai gekregen, niks was raar of kon niet. Jij luisterd echt wat mensen willen, en dan krijg je een afscheid waar je zelf de persoon in terugziet. Mooi, stijlvol maar vooral kleurrijk.
  Dankjewel Lieve Simone

 57. Gerald van Schoonhoven schreef:

  Simone heeft de afscheidsdienst en uitvaart begeleid van mijn schoonzus. Zoals jij met de kinderen omging die nog zo klein waren is niet te verwoorden. De foto op de homepagina zegt genoeg. We hebben het er nog regelmatig over.
  De passie waarmee jij dit werk doet dwingt bij ons diep respect af.

 58. Thea burgers raven schreef:

  Simone in maart mijn man en vader van onze kinderen overleden hebben jou zorg en aandacht bewondert zoals jij ons hebt geholpen . Ook voor het overllijden de gesprekken met rein wat hij graag zou willen hebben enorm geholpen hiervoor onze hartelijke dank ook wil ik je bedanken voor de nazorg je bent super

 59. Rien en Tineke Lansing schreef:

  Simone heeft de uitvaart van onze pa gedaan,
  Jij bent in onze ogen een vrouw om nooit te vergeten. Zorgzaam en zo betrokken naar iedereen toe van kinderen,schoonkinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Je bent een vrouw met vakkennis.
  De lintjes ceremonie heeft ons zoveel indruk gegeven….maar niet alleen dat.
  Simone en jou team nogmaals onze dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt in zo’n moeilijke tijd.

 60. Erwin van Mieghem schreef:

  Je kan maar beter zo weinig mogelijk contact hebben met uitvaartzorg. Maar als het nodig is is de uitvaartzorg van Simone Beijer zeker aan te raden. Zeer professioneel, punctueel en lief voor de nabestaande. Met lach en een traan stond zij de familie bij bij de crematie van onze echtgenoot, vader en opa. Zelfs na de drukte van de crematie op het moment dat het weer stil werd bij onze moeder was er weer voor een bemoedigend woordje.
  Zeker een aanrader om een verdrietige periode onvergetelijk te maken.

 61. andrea burgers schreef:

  Simone.
  Wat hebben wij het als fijn ervaren dat jij de uitvaart van onze vader en man hebt geregeld. Papa had aan jou ook zijn wensen doorgegeven en het laatste wat hij aan ons, mijn moeder broer en mij nog wilde zeggen. voor de kleinkinderen ben je een enorm warme vrouw. In alle rust vertel je kinderen alles mogen ze overal bij zijn. Wat zo belangrijk is dat deze kinderen niet vergeten worden en meemaken wat helaas oom bij het leven hoort en niet als eng of als taboe. Wat nog steeds te vaak gebeurt.

  Simone nogmaals heel erg bedankt voor wat je tijdens de uitvaart hebt gedaan en ook na die tijd nog

Reageren


Geef een antwoord

You have to agree to the comment policy.