Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart brengt altijd kosten met zich mee. De kosten voor een uitvaart verschillen enorm en zijn afhankelijk van de wensen die jullie hebben, bijvoorbeeld (natuur)begraven of cremeren, of de overledene thuis wordt opgebaard of in een 24-uurs kamer, hoeveel kaarten er verstuurd worden, welke kist er gekozen wordt, welk vervoer je kiest en ga zo maar door.

Binnen 48 uur nadat we begonnen zijn met het verzorgen van de uitvaart ontvangen jullie van ons een begroting, zodat de kosten inzichtelijk zijn en je niet voor verrassingen kan komen te staan.

Veel van deze kosten worden door ons één op één aan jullie doorberekend. Wij schieten deze bedragen wel vaak voor aan de betreffende instanties en bedrijven, zodat jullie daar geen zorgen over hebben tijdens de dagen tot aan het definitieve afscheid. Na de uitvaart ontvangen jullie van ons 1 nota waar al deze kosten in meegenomen zijn.

Wil je graag weten wat een uitvaart volgens jouw wensen zal kosten, dan kan je hier altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een offerte op maat.

 

Tarieven
Tarieven